Annonce
Børkop

Tre dage med fodboldskole virker godt

Crossfit er et nyt tiltag på fodboldskolen. De ældste drenge skulle prøve kræfter med det for en kort stund, og det synes de var ret sjovt. Og vildt hårdt. Her er det Anthony Mercer Eriksen, der er i fuld gang med nogle tovøvelser. Foto: Jørgen Flindt

Smidstrup: Hvor hovedparten af landets fodboldskole starter en mandag og varer fem dage, er fodboldskolen i Smidstrup anderledes.

Den starter den lørdag, hvor skoleferien lige er gået i gang, og varer tre dage frem til og med mandag.

- Det har vi valgt at gøre, og det holder vi fast i, for det virker godt for os. Tre dage kan børnene nemmere koncentrere sig om, og desuden rammer det ikke på samme måde ind i de rejser, som folk skal på i ferien, forklarer Zenia Kring, der er med til at arrangere fodboldskolen i Smidstrup

Det var sjette gang, at der i år blev holdt DGI-fodboldskole i Smidstrup, og i år deltog 34 børn samt fem trænere. Deriblandt en nyhed af en træner, for de største af børnene har prøvet kræfter med crossfit.

- Det er nyt tiltag, for vi vil gerne tilbyde noget andet. Det behøver ikke kun være fodbold hele tiden. Vi gør også brug af hallen, hvor der bydes på et par timer med gymnastik, men vi synes, at de ældste skulle prøve noget helt nyt, så det blev crossfit, og det virker til, at de unge mennesker synes, det er sjovt, siger Zenia Kring.

Fodboldskolen er slut for i år. Den vender, efter planen, tilbage til næste år.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Politikere ønsker ikke anke sag om seksuelle overgreb - men den endelige beslutning lader vente på sig

Annonce