Annonce
Ikast-Brande

Tre generationer, en pølsevogn

Lotte Søby Jensen (t.v.) og Malene Madsen med Malenes datter (og Lottes barnebarn) Malouka, der også er klar til at give en hånd med i Æ’ Pølsevogn. Foto: Mikael Lund
Pølsevognen på Vejlevej i Brande åbner igen. Det sker 1. august med nye bestyrere

Brande: Søndag d. 9. juni lukkede Æ’ Pølsevogn, men efter knap 2 måneders sommerferie er grillbaren på Vejlevej klar til at åbne igen 1. august, til den tid med nye bestyrere.

Det er mor og datter, Lotte Søby Jensen og Malene Madsen fra Kølkær, der skal drive Æ’ Pølsevogn i fællesskab – tredje generation i det partnerskab er Malenes datter (og dermed Lottes barnebarn) Malouka, der nok mest kommer til at hjælpe med at prøvesmage varerne.

- Det har været min drøm længe, men det rigtige sted har ikke budt sig før nu, fortæller Lotte Søby Jensen, der er uddannet SOSU-assistent, men de seneste 2½ år har arbejdet hos Min Købmand i hjembyen.

Det var Malenes kæreste, Morten, der kører som skraldemand for Knud Sørensen i Brande, der lod en bemærkning falde om, at Æ’ Pølsevogn var lukket, og så traf mor og datter en hurtig beslutning. I løbet af nogle få dage var betingelserne faldet på plads, så i første omgang forpagter Lotte og Malene grillbaren med forkøbsret.

– Vi kører videre i samme stil og med de samme leverandører – der bliver ikke de store forandringer, fastslår Lotte Søby Jensen, der – selvom hun og datteren har fået frie hænder – er glad for at have den hidtidige ejer, Annika Andersen, i baghånden til at spørge til råds.

Annonce

Skræmmer ikke

At der inden årets udgang åbner et par burgerrestauranter lidt længere ude ad Vejlevej skræmmer på ingen måde den kommende pølsevognsforpagter:

- Det er jeg ikke så bange for. Jeg tror ikke, det er de sammen mennesker, der kommer begge steder, vurderer hun.

I første omgang satser hun og datteren, som også deler adresse i Kølkær, med at kunne klare bemandingen af Æ’ Pølsevogn selv, hvilket ene og alene kan lade sig gøre, fordi opbakningen fra baglandet er i orden. Men spændt – det er hun:

- Sommerfuglene er begyndt at komme, erkender hun, men de får altså lov til at flyve rundt et par uger endnu indtil åbningen 1. august.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce