Annonce
112

Tre indbrud på samme vej: Politi ser et mønster

Sydøstjyllands Politi har noteret tre næsten samtidige indbrud i boliger på Overager. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Vejle: - Vi ser et mønster i det. Det kan være en, der har begået en serie af indbrud, konstaterer vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi om tre indbrud de sidste dage på Overager i Vejle Øst.

Mellem tirsdag klokken 15 og onsdag klokken 10.30 blev en villa på Overager ramt af et indbrud, hvor en terrassedør på husets bagside blev brudt op, formentlig med et koben. Huset er gennemrodet, men der er ikke overblik over, om der er stjålet noget.

Et andet indbrud på Overager er sket i tidsrummet fra søndag til tirsdag klokken 20.30. Igen synes der brugt koben til at skaffe sig indgang via et vindue. Der er stjålet et beløb i kontante euro og danske kroner, guld- og sølvsmykker samt et et messingstrygejern og en gipsfigur formet som en dame med knækket hånd og siddende som en havfrue.

Et tredje indbrud på samme vej er indkredset til tidsrummet tirsdag klokken 23 til onsdag klokken 17.45. Igen er adgang sket via et vindue på husets bagside. Der er stjålet tøj og et skrin med smykker. /ild

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce