Annoncørbetalt indhold

Tre måder at udtrykke kærlighed på

Om man vil det eller ej, så kan man ikke leve uden kærlighed.

Dette indhold er sponsoreret

Selvom de fleste kan nikke genkendende til, at kærlighed er det vigtigste i livet, så er det en kendsgerning, at ikke alle mennesker er lige gode til at udtrykke kærlighed. Det er en reel udfordring, da den manglende evne til at udtrykke sig kan føre til mange unødvendige misforståelser og diskussioner. I denne artikel bliver du præsenteret for tre måder at udtrykke kærlighed på.

Tid og samvær

Dét at du prioriterer kvalitetstid med din kæreste viser, at du virkelig vil ham eller hende. I en travl hverdag kan det være svært at finde tid og overskud til at pleje ens forhold, men det er ikke desto mindre vigtigt, at man spenderer tid sammen, hvis man skal få det til at fungere.

Det afgørende er ikke, hvad man laver, men at man er sammen, og at man er hundrede procent til stede. Opmærksomhed og samvær er vigtige nøgleord i denne sammenhæng.

For at være tilstrækkelig nærværende bør man gøre det til en vane at lægge sin smartphone og anden elektronik fra sig, når man er sammen.

Gaver

Man kan ikke købe sig til kærlighed, men der skal selvfølgelig være plads til at forkæle dem, man holder af. Hvad angår gaver, handler det ikke om at købe sig fattig i smykker og gavekort, men om at give en personlig gave. Det er nemlig tanken, som tæller.

Lige meget om du er manden eller kvinden i forholdet, så vil du kunne forkæle din udkårne med smukke og velduftende blomster. Søger du netop en nem og billig gave, så send blomster. Det koster ikke alverden at få leveret en buket blomster, men modtageren vil med garanti blive meget glad.

Ord

En handling siger mere end tusinde ord.

Det er korrekt, men man må ikke undervurdere, hvad ord kan gøre. Alene det at få fortalt, at man er dejlig, sød, smuk eller sjov kan redde enhver dårlig dag. Derfor bør man ikke være nærig med de søde ord og komplimenter. Der behøver slet ikke at være en særlig anledning for at fortælle ens udkårne, at man elsker ham eller hende. Faktisk bør der ikke gå én dag, hvor man ikke bekræfter sin kæreste på den ene eller anden måde.

Opsummeret gælder det om at åbne munden og huske, hvor vigtigt det er at være til stede og bekræfte hinanden. For nogen kan det være svært at udtrykke sig med ord, men det er ikke desto mindre noget, man kan og bør lære at blive bedre til.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.