Annonce
forside

Tre mænd kørte spirituskørsel

Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce

Vejle/Give: I løbet af mandag eftermiddag og natten til tirsdag sigtede politiets patruljer tre personer, som havde indtaget spiritus, inden de satte sig bag rattet.

Mandag klokken 14.16 var det en 71-årig mand fra Vejle Øst, der blev opdaget, fordi han påkørte en sten i rabatten i krydset ved Sverigesvej og Englandsvej.

- Nogle folk på stedet gik over til ham for at sikre, at han var ok, og de bemærkede, at han lugtede af spiritus, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt i Vejle.

Politiet blev tilkaldt, og manden kom en tur med på politistationen til en blodprøve. Betjentene tog mandens bilnøgle, som han fik besked på at hente, når han igen var ædru.

Annonce

Bilen blev taget

Natten til tirsdag klokken 00.35 blev en 22-årig mand standset i Tønnesgade. Han fik lov at blæse i alkometeret, som viste over det tilladte. Derfor kom manden med på stationen til en blodprøve.

En 25-årig mand fra Give kom også med på stationen, efter at han blev standset i Nørregade i Give klokken 00.10 og sigtet for spirituskørsel.

- Samtidig blev hans bil konfiskeret. Det skyldes, at han flere gange tidligere har gentaget samme forseelse. Der skal tre gentagelser til, før vi konfiskerer bilen, forklarer Mikkel Ross.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce