Annonce
Vejle

Tre påvirkede bilister standset i Vejle og Børkop

Arkivfoto: Michael Bager
Patruljers næse for sprit- og narko-kørsel blev testet hen over natten.
Annonce

Vejle/Børkop: Patruljer fra Sydøstjyllands Politi havde taget intuitionen med på job i nat, da de tre gange bragte bilister til rutinemæssig kontrol og kunne konstatere, at de havde fået fat i folk, der kørte med alkohol, stoffer eller begge dele i blodet. Det fortæller vagtchef Jeppe Thranum.

Først var det en 31-årig lokal mand, der ved midnat blev standset i sin Ford på Buen i Børkop. Politiets narkometer slog ud for cannabis, og manden blev derfor sigtet for at køre bil, mens han er påvirket af euforiserende stoffer.

En times tid senere, klokken 1:12, måtte en 20-årig mand fra Vejle se sig afsløret i at køre bil, hvor han burde have ladet være. I sin Suzuki påkaldte han sig patruljens opmærksomhed, hvorefter han blev standset til rutinekontrol og fundet påvirket af euforiserende stoffer. Han blev anholdt, sigtet og løsladt.

Allerede 20 minutter senere opdagedes endnu en påvirket bilist. Denne gang på Horsensvej, nær Bilka. En 21-årig lokal mand i en hvid Audi bragtes til standsning og blev konstateret påvirket af såvel akohol som eurforiserende stoffer. Også han blev anholdt, sigtet og løsladt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Annonce