Annonce
112

Tre personer anholdt: Kobles til indbrud i Bredballe

Sydøstjyllands Politi har anholdt tre personer, der forbindes med et tyveri kort forinden af designmøbler i Bredballe. Arkivfoto: Michael Bager
En stor hjælp for politiet er, at man skriver serienummer, hvis man har unikke genstande, for eksempel designmøbler.
Annonce

Bredballe: På Rosenvænget i Bredballe er der søndag mellem klokken 9.30 og 15.45 stjålet designerstole. Adgang er sket via et terrassevindue, der er brudt op med et koben.

Efterfølgende har politiet anholdt i alt tre mænd. De anholdte var i besiddelse af ting, der tyder på, at de har været involveret i indbruddet. Blandt andet var møblerne i en bil. Politiet er nu i gang med at undersøge, om man kan placere personerne på indbrudsstedet. Efter anholdelse og sigtelse er de atter løsladt.

Politiet skal finde ud af, om de har flere forhold på samvittigheden, så der kan tages stilling til, om de skal fængles, eller om sagen blot skal gøres klar til retten.

Politikommissær Nicki S. Pedersen fra Efterforskningscenter Midt oplyser, at det har været en stor hjælp i sagen, at ejeren af designmøblerne havde noteret deres serienummer.

- Det er et vigtigt budskab, at man skal gemme serienumrene på de unikke varer, man har købt, siger Nicki S. Pedersen. /ild

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Vellykket dansk EM-premiere: Det ligner allerede en billet til mellemrunden

Annonce