Annonce
112

Tre rumænske tyve anholdt i Blåhøj

Tre rumænske tyve blev anholdt i Blåhøj. Arkivfoto

Brande: Politiet fik onsdag en henvendelse fra en borger, der havde observeret 3 mænd i en hvid kassevogn købe stort ind i Bauhaus i Herning. At købe koben og skruetrækkere i rigelige mængder er ikke i sig selv ulovligt, men da ordensmagten kl. 21.05 fik endnu en henvendelse om en rumænsk indregistreret Mercedes Vito med samme registreringsnr., der var blevet set i Brande, begyndte alarmklokkerne for alvor at ringe. Ikke mindst fordi bilen kom kørende uden lys og forsøgte at stikke af, da den blev opdaget, nu med lyset tændt. Anmelder fulgte efter bilen, som kørte over for rødt lyd to gange og først blev standset af en politipatrulje, da den var nået til Blåhøj.

I bilen befandt der sig 3 rumænske mænd på henholdsvis 35, 40 og 47 år; ingen af dem med fast bopæl i Danmark. Mændene var i besiddelse af forskellige tyvekoster samt to 25 liters benzindunke fyldt med diesel, som efter alt at dømme var stjålet hos en vognmand på Mylius-Erichsensvej i Brande.

De tre mænd blev tildelt en straksbøde, som blev betalt på stedet, hvorefter de blev sluppet fri igen, nu med deres identitet registreret hos politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se videoen: De har været gift i 57 år - nu må Bente nøjes med at vinke til Svend Erik på hans fødselsdag

Annonce