Annonce
Vejle

Tre små hvalpe forsvundet: Ejeren tror, de er blevet stjålet

To af de tre labradorhvalpe, der er forsvundet fra Ildved, er sorte, mens den sidste er brun. De er kun fire uger gamle. Arkivfoto: Simon Knudsen/Scanpix
Annonce

Ildved: Natten til onsdag kontaktede en kvinde i Ildved politiet, efter at hun havde opdaget at tre hvalpe ud af et kuld på ni var forsvundet.

Kvinden kunne fortælle, at der var tale om fire uger gamle hundehvalpe af racen labrador.

De forsvandt fra kvindens hjem på Norgesvej - formentlig mens hun var ude og lufte sine andre hunde mellem klokken 20.30 og 20.40.

- Hoveddøren var ulåst, men hendes mand var i hjemmet, og senere  på aftenen opdagede de, at der manglede tre af hvalpene, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

Annonce

Hjælp på Facebook

I et Facebook-opslag skriver kvinden om hændelsen. Her fortæller hun, at hvalpene stadig kun får mælk fra deres mor.

"De kan ikke klare sig uden deres mor de skal være 8 uger gamle før de må komme hjemme fra," skriver kvinden i opslaget.

Hun uddyber, at der er tale om en sort hunhund, en sort hanhund og en brun hanhund, som alle tre var mærket med hvid slettelak på bagbenet, så de kunne skelnes mellem de andre hvalpe.

"Vi beder inderligt om hjælp til at finde hvalpene og hjælp til deling af dette opslag samtlige steder det er muligt så hvalpene kan komme hjem til deres mor," skriver kvinden i opslaget.

Alle hvalpene var lovet væk til familier, men skulle blive hos deres mor en måneds tid endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Vejle

Gæst og ansat smittet: Corona lukker Foreningernes Hus

Annonce