Annoncørbetalt indhold

Tre spændende datingsider for dig der er single

Dette indhold er sponsoreret

Om du er ung eller gammel, så leder rigtig mange singler ligesom dig efter det næste perfekte forhold. Men ikke alle møder nye mennesker på samme måde, og det kan godt være særdeles nervepirrende at stifte bekendtskab med fremmede mennesker. Nogle mennesker har let ved at tage i byen, til fester eller andre sociale arrangementer og støde ind i singler til højre og venstre. For andre kræver det lidt mere et skub i form af en god datingside. Men datingsider kan i den grad også være en nervepirrende affære. Kan man regne med at det fungerer i virkeligheden? Er personen lige så tiltrækkende i virkeligheden? Er personen, som vedkommende giver sig ud for at være? Der er mange ubekendte, når man tager på sin første date med en ny person, men det er ikke desto mindre en god måde at møde en ny potentiel partner på. Noget helt andet at være opmærksom på er datingmarkedet, og hvordan det ser ud i dag. Der findes dating i hundrede forskellig genrer og i alle aldersgrupper. For eksempel har Datingpilot.dk sat sig for at klassificere og sammenligne mange af de sider, der er på markedet. Læs mere online her. Er du en smule i tvivl om, hvor du skal starte dit nye dating-eventyr henne, så er her tre spændende datingsider for dig, der er single.

Tinder

Tinder er måske en af de mest velkendte dating-apps ude på markedet lige nu. Den internationale dating-side er simpel og effektiv, når det kommer til at møde singler nær dig. Appen er simpelt sat op. Her vælger du en kilometer-radius, din aldersgruppe og din kønslige orientering, og så vil appen vise dig andre singler i dit område, hvor du kan swipe højre for ja og venstre for nej. Opstår der et match, så kan i derefter chatte med hinanden og sætte en eventuel date op.

Partner med niveau

Partner med niveau er en lidt anden slags datingside. På denne side lægges der vægt på seriøs matchmaking, hvor du skal være rundet de 28 år for at registrere dig på siden. Partner med niveau er altså for dig, der er et voksent og gerne karriereorienteret menneske, der er på udgik efter den perfekte partner, der passer til dit niveau.

40plus.dk

Er du en smule mere op i årene, så kunne 40plus.dk måske være en datingside for dig? Som navnet antyder, så er medlemmerne på denne side rundet de 40 og ønsker at møde ligesindede. Siden kan bruges som hyggeligt forum og socialt medie, men den lægger også op til seriøs dating for dig over 40, der leder efter sin nye partner.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.