x
Annonce
Kultur

Tre udvisninger i de sidste 10 minutter kostede Give sejren i Svendborg

Fløjspiller Martin Frandsen spillede en flot kamp for Give i nederlaget til Svendborg. Han scorede 10 kasser på 12 forsøg. Foto: Jim Hoff
Tre forkerte udvisninger og tekniske fejl var årsagen til, at HK Give Fremads 2, divisionsmandskab smed sejren i slutfasen i det vigtige bundopgør på udebane i Svendborg. Nederlaget fastholder presset på det unge mandskab her tre kampe før sæsonafslutningen

GIVE: På en for Give historisk svær udebane i Svendborg måtte 2. divisionsholdet indkassere et bittert nederlag søndag eftermiddag. Give havde været i kontrol i 50 minutter og ført mere 2-3 mål det meste af tiden, men i kampens sidste 10 minutter blev man ifølge cheftræner Kedde Jensen ramt af tre helt forkerte to-minutters udvisninger.

Dette kostede, sammen med den febrilskhed der herefter opstod på det unge hold, sejren.

Give førte 17-14 ved pausen efter en god præstation.

- Vi leverede på et højt niveau de første 30 minutter. Vi var foran hele tiden, men en dum udvisning lige op til pausen kom til at koste. Svendborg scorede tre mål på os lige efter pausen, og så var vi lige vidt, fortæller Kedde Jensen.

Give fik dog kæmpet sig foran igen, og efter 50 minutter stod der 24-22 på måltavlen i gæsternes favør.

Men så blev holdet ramt af de tre omtalte udvisninger, der ifølge Kedde Jensen var helt forkerte.

- Svendborgspillerne skuespillede sig til udvisningerne, og de grinede da også grumt i skægget hver gang, dommeren stak de to fingere i vejret. Så mange minutter i undertal bevirkede, at vi ikke holdt disciplinen og blev stressede i vores angreb. Det blev til nogle hasarderede afslutninger og en lang række forkerte beslutninger, og det udnyttede Svendbog til at score tre hurtige kontramål, så vi tabte kampen med to mål. Bittert, for vi havde virkelig fortjent sejren, mener Kedde Jensen.

Han noterede sig midt i skuffelsen dog en veritabel fantomkamp af den unge fløj, Martin Frandsen, der scorede 10 mål på 12 forsøg.

Derudover scorede for Give følgende spillere: Mads Overgaard 3, Sebastian Hansen 2, Magnus Taulbjerg 2, Nicolai Hedegaard 2, Simon Madsen 2, Frederik Skov 2 og Kevin Wonsild 2.

Give spiller igen lørdag Ikærhallen mod Fredericia HK.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter udbrud af corona på plejehjem: - Vi gør alt for at passe på beboere og medarbejdere

Vejle

Efter corona-udbrud på plejehjem i Vejle: 11 beboere er lige nu i isolation

Vejle

Rødkilde-student tog til USA for at forske i kræft - nu er han havnet midt i corona-orkanen

Annonce