Annonce
Alarm 112

Tre varebiler tømt - den ene af en mand på løbehjul

Arkivfoto: Palle Anholm Søderberg
Annonce

Vejle/Kollemorten: Værktøj er tilsyneladende i høj kurs blandt tyveknægte for tiden, og derfor er varebiler fra håndværkerfirmaer også i risiko for at blive ribbet for udstyr.

Mellem lørdag klokken 12 og søndag klokken 13 holdt en varebil ved Kahytten ved Havn, og fra ladet af bilen tog en ukendt gerningsmand en aflåst værktøjskasse, som ellers var fastgjort med lås til ladet.

Der blev også stjålet en flisekapsav og en løvblæser fra varebilen, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

En varebil, der var parkeret på Banevænget i Kollemorten mellem lørdag klokken 23 og søndag klokken 12, havde fået brudt højre sidedør op i sådan en grad, at der efterfølgende sås store mærker i døren.

Fra bilen havde tyven taget en elhammer, en finecutter, en skruemaskine med kasse og en uden kasse - alt sammen af mærket Makita. Desuden var der også stjålet en pisker til en betonblander og en Starmix støvsuger. Alt værktøjet var mærket med "Artus Byg."

Endelig var en tyv inde i kabinen på en varebil, som holdt parkeret i Aagade søndag ved middagstid.

Varebilen var ulåst, og det udnyttede tyven til at stjæle en tablet og en pung med kort og kontanter.

-  Et vidne så en mand, som rodede i bilen og derefter kørte fra stedet på et løbehjul, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross.

Manden blev beskrevet som kraftig og ikke dansk af udseende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce