Annonce
Trekantområdet

Tre venner har sat en bogbyttereol op i midtbyen

Kenneth Sørensen og hans to roomies har sat en bogbyttereol op mellem Stofa og Den Blå på Lilletorv. Foto: Steffen Nielsen
Håbet er, at reolen, som har fået navnet "Kolding Bogbyttecentral", kan inspirere koldingenserne til at læse noget andet end det, de normalt ville gøre.
Annonce

Kolding: Koldingensere, som mangler noget at læse i, har nu et nyt sted at gå hen.

I smøgen mellem Den Blå og Stofa i Slotsgade har de tre venner Kenneth Sørensen, Kasper Karlsen Jensen og Lars Otte sat en lille brun reol, som de har døbt Kolding Bogbyttecentral. På hylderne står et par håndfulde forskellige bøger, som man de seneste par uger har kunnet bytte sig til.

- Vi har set det i andre byer og synes, at det er lidt smart. Der var ikke nogen steder i Kolding, hvor man kunne bytte bøger, så vi fandt en gammel reol og har så alle tre bidraget med nogle af vores egne bøger, fortæller Kenneth Sørensen.

Reglerne for bogbyttereolen er simple.

- Man må gerne bytte med sine egne bøger, men man må også gerne bare tage en bog, hvis man står og mangler, eller sætte nogle bøger i reolen, hvis man gerne vil af med nogle, forklarer Kenneth Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce