Annonce
Vejle

Tredje gang er lykkens gang: Bar'sushi åbner midt i Vejle

Ved at flytte indgangsdøren fra den ene ende til den anden ende af lejemålet skaber Bar'sushi plads til mellem 16 og 20 spisende gæster, siger Mojtaba Azarmipour, der står i spidsen for kædens nye filial på Rådhustorvet 4 i Vejle. Foto: Flemming Larsen
Bar'sushi åbner fredag på Rådhustorvet 4 i de lokaler, der hidtil har rummet Sushimania.

Vejle: Tredje gang er lykkens gang, som man siger. Talemåden passer på restaurantkæden Bar'sushi, der på fredag 22. januar på ny åbner restaurant i Vejle, denne gang på Rådhustorvet 4 i de lokaler, der indtil i søndags rummede Sushimania-kædens filial i Vejle.

Sushimania har boet på adressen siden 5. maj 2019, men søndag sluttede dét sushi-eventyr med Preben Møllegaard Grundtvig og Mostafa Azarmipour ved roret.

Renoverer på fire dage

Og i stedet rykker Bar'sushi så ind. Denne kæde har ifølge sin hjemmeside i forvejen fire restauranter - tre i Odense og en i Kolding.

I spidsen for den femte Bar'sushi - den på Rådhustorvet - står Mojtaba Azarmipour, som 11. januar stiftede selskabet Bar Sushi Vejle hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Mojtaba Azarmipour er tvillingebror til den ene af de tidligere ejer af Sushimania, Mostafa Azarmipour.

- Jeg fik nøglerne til lokalerne søndag aften. Og da der er tale om forholdsvis nyindrettede lokaler, regner jeg med, at vi kan åbne på fredag. Køkkenet skal renoveres, og så skal der indrettes mellem 16 og 20 siddepladser i restauranten, siger Mojtaba Azarmipour.

Pladserne skabes ved at flytte indgangsdøren fra den ene ende af lejemålet til den anden ende.

- Det betyder også, at vores takeaway-kunder ikke kommer til at forstyrre de spisende gæster i restauranten, siger Mojtaba Azarmipour.

Han har i første omgang ansat to sushikokke, mens han sammen med fire andre ansatte selv skal stå for at servicere gæsterne i den nye sushirestaurant.

- Jeg har lavet en aftale med Bar'sushi, fordi de har et koncept, som passer til det, jeg gerne vil, siger Mojtaba Azarmipour.

Annonce

Tredje gang

Det var odenseaneren Claus Skovsted, der lærte vejlenserne at spise sushi. Det var tilbage i april 2012, hvor han sammen med Sebastian Nilson åbnede Vejles første sushirestaurant, Bar'sushi.

Restauranten åbnede på Nørretorv, i de lokaler der i dag rummer Restaurant Bone's, der i november 2014 overtog lokalerne - ikke bare efter Bar'sushi, men også yderligere to lejemål, som havde til huse på Nørretorv,  Paradis-is og Restaurant Torvet.

Efter at have været væk fra Vejle i godt et år kom Bar'sushi igen tilbage til Vejle. Her indgik indehaveren af den japanske diner og takeaway-bar, Bar'sushi, en aftale med Torvehallerne, Steen B. Jacobsen og Terje Thesbjerg.

Det var tilbage i januar 2015, og efter at have boet i Torvehallerne i knap seks år åbner Bar'sushi altså nu på Rådhustovet 4 i Vejle med en ny franchisetager.

Bar'sushi bliver konkurrent til en håndfuld sushirestauranter, nemlig Torvehallernes egen, nye sushibar, der er døbt "Oasia - sushi & wok", Sushi Atami i Nørregade, Nara Sushi på Dæmningen, Running Sushi i Foldegade og Sushi Køkken Vejle på Vesterbrogade.

Derudover serveres der også sushi i Restaurant Zhou på Dæmningen og Restaurant Shangrila  på Flegmade.

Maj 2019: Mari Lykke Simonsen og Katja Kristensen fra Sushimania stod klar med sushi til de første 200 gæster, der havde stået i kø i en halv time op til åbningen. Sushimania-kæden er nu fortid i Vejle - til gengæld rykker Bar'sushi ind i lokalet på Rådhustorvet. Foto: Flemming Larsen
Annonce
Vejle For abonnenter

Gør dig klar til fem måneders støj-inferno i midtbyen: Fra denne dato går det løs, når der skal bankes pæle i til nyt byggeri

Danmark

Tirsdagens coronatal sætter rekord med yderligere 33.493 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Lalandia i Billund er til salg: Derfor er din ferie ikke i fare

Erhverv For abonnenter

Historisk Vejle-gods til salg: Her får du 600 kvadratmeter bolig, skov, marker og egen voldgrav

Livsstil

Marianne og Gunnar har skiftet gammel kæmpevilla ud med nybygget rækkehus: Ingen skal stå med rodet efter os, når vi engang skal herfra

Alarm 112 For abonnenter

'Jasmin' og 'Josefine' solgte nøgenbilleder til hundredvis af mænd: 22-årig vejlenser er fængslet i stor sex-afpresningssag

Hvad gør andre lande? De bekæmper høje energipriser med hjælpepakker for milliarder

Erhverv For abonnenter

Michael og Mette bevarede Michelin-stjernen i september: Nu præsenterer ægteparret et eventyrligt regnskab, der har nået helt nye højder

Vejle

Smittetallene stiger eksplosivt: For to måneder siden var der 3700 smittede i hele landet - tirsdag var der samme antal i Vejle alene

Alarm 112

Politiet blev kimet ned: Der kørte en ung person over Vejlefjordbroen på et elløbehjul

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Egtved

Skoleleder siger, han ikke kender årsag til elevflugt på lille skole, men forældre er uenige: 'Skolelederen vil ikke høre på vores begrundelser'

Give For abonnenter

På denne skole er det okay, hvis eleverne laver fejl: 'Det vigtigste er at give børnene en god skoledag'

GAMLE DAGE

Købmanden lokkede med 'gode Varer til uhørt billige Priser': Der kom en købmandsgård, men ingen by

Annonce