Annonce
112

Tredje mistænkte fængslet i sag om hjemmerøveri

Tredje mistænkte til et hjemmerøveri på Uhrhøj 1. oktober er nu anholdt. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe.
Annonce

Vejle: Politiet har nu fået hele pladen fuld i forhold til anholdelse af de mistænkte efter et hjemmerøveri på Arne Poulsens Vej, der blev begået tirsdag 1. oktober.

Her blev en 27-årig vejlenser opsøgt i sit hjem af tre mænd, som slog ham i ansigtet og truede med en kniv, hvorved de fik udleveret en mobiltelefon, noget parfume og nogle kontanter.

I første omgang blev en 25-årig vejlenser anholdt og varetægtsfængslet en uge efter hjemmerøveriet. Tre uger efter fik politiet fat i endnu en 25-årig mand, som var mistænkt i sagen. Han blev også varetægtsfængslet.

Og endelig i denne uge lykkedes det politiet at anholde den tredje mistænkte i sagen. Der er tale om en 29-årig mand, som ved anholdelsen faktisk allerede befandt sig i et fængsel i København. Her var han tilbageholdt, fordi han som asylansøger ikke havde overholdt sin meldepligt til myndighederne, fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Efterforskningscenter Midt.

Torsdag blev den 29-årige varetægtsfængslet. Det skete ved et grundlovsforhør i Kolding for lukkede døre.

Derfor kan vicepolitiinspektøren heller ikke oplyse ret meget om sagen.

- Nu skal vi have overblik over, hvordan de fængsledes relation er til hinanden, til sagen og til den forurettede, siger han.

Mændene er fængslet de næste to uger, hvorefter de bliver fremstillet samlet med et ønske fra politiets side om en fristforlængelse af varetægtsfængslingen.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce