Annonce
forside

Tredje tricktyveri på en uge: Tyve går efter ældre kvinder

Ofrenes pinkoder er tilsyneladende blevet afluret i butikker, hvorefter tyvene har stjålet deres dankort. Arkivfoto
Annonce

Tørring: For tredje gang på en uge er en ældre kvinde blevet udsat for et tricktyveri.

Denne gang fandt tyveriet sted i Tørring og Jelling. En 86-årig kvinde blev tirsdag på Rema 1000s p-plads i Jelling kontaktet af en mand, der gav hende 200 kr., som han påstod hun havde tabt.

Kvinden kørte derefter til Tørring, hvor hun hævede penge i Danske Banks automat, og her blev hun kontaktet af samme mand, det sagde, at hun havde tabt 100 kr. Da han ville give hende pengene, lykkedes det ham at stjæle hendes dankort. Kvinden fik med det samme spæret sit kort, så der blev ikke hævet penge på det.

Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, ca. 45 år, han talte fremmedsprog.

- Vi er ved at undersøge, om der er en sammenhæng mellem tricktyverier den seneste uge. Noget kunne tyde på det. Vi kan i hvert fald ikke advare nok mod at begynde at tage imod penge, som nogen påstår, at man har tabt. Det kan være et tricktyveri. Det ser også ud til, at de går målrettet efter ældre kvinder, siger fungerende vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi.

De to andre tyverier fandt sted i Løsning onsdag, da en 60-årig kvinde fik franarret sit dankort. Mandag gik det ud over en 90-årig kvinde i Juelsminde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce