Annonce
Fredericia

Trekantområdets Festuge giver kunsten en skalle

Oplevelserne skal samles i syv kunstzoner, Art Zones.

Trekantområdet: Noget for alle - i alle syv kommuner. Det har været kendetegnet for Trekantområdets Festuge siden begyndelsen for snart seks år siden, og i år bliver ingen undtagelse, fremgår det af en pressemeddelelse fra Trekantområdet.

Men særligt kunstelskere vil opleve, at der er noget ekstra at komme efter under årets festuge, der finder sted fra 24. august til 2. september.

Arrangørerne har nemlig valgt at sætte ekstra fokus på kunstoplevelser og - ikke mindst - synligheden af dem. En del af projekterne bliver derfor samlet i syv forskellige kunstzoner, Art Zones, hvor både kunstkendere og tilfældigt forbipasserende vil kunne opleve blandt andet virtual reality, artscience, graffiti, dansende figuriner og portrætkunst.

Originale steder

- Kunsten har de sidste år spillet en større og større rolle. Når vi i år har valgt at arbejde med Art Zones er det for at synliggøre kunstoplevelserne i Festugen og gøre dem mere tilgængelige for vores publikum. Vi synes selv, vi er lykkedes med at finde nogle gode og originale steder, der appellerer til forskellige mennesker. De syv art zones har forskellige værter, og har hver deres forskellige udtryk og samlet vil de nå bredt ud og ramme rigtig mange, siger Pernille Holmskov, der talskvinde for Trekantområdets Festuge.

Syv af de kunstprojekter, som kommer til at spille en væsentlig rolle i festugens Art Zones, er blevet valgt efter et "open call" i begyndelsen af året, hvor alle havde mulighed for at komme med ideer til projekter. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Give

Se billederne: DM i cykling blev skudt i gang med sved, tilråb og kolde fadøl

EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Vejle

Til hot fodboldaften i Byparken - med øl, jubel, skuffelse og frossen oksekødssuppe

Annonce