Annonce
Sport

Triatlonklub udvider med ungdomsafdeling

Triatlon har de senere år oplevet en nærmest eksplosiv vækst. Nu har interessen for sporten også bredt sig blandt de helt unge. På billedet er det blandt andre 11-årige Daniella Watson, som deltog i et børnestævne i forbindelse med Triatlon Challenge Herning/Billund i juni. Privatfoto
Annonce
tørring - Man behøver langtfra at være jernmand- eller kvinde, eller have ambitioner om at blive det, for at dyrke triatlon.

Sådan lyder budskabet fra TIF Triathlon, der i januar så dagens lys som et nyt idrætstilbud til voksne i Tørring Idrætsforening.

Klubben har i dag 17 aktive medlemmer og er kommet så godt fra start, at den nu vil udvide tilbuddet til også at gælde for unge mellem 10 og 15 år.

- Vi har fået flere henvendelser fra forældre, hvis børn gerne vil dyrke triatlon. Derfor vil vi nu se, om vi kan få en ungdomsafdeling stablet på benene, fortæller Ivan W. Pedersen, der er en af klubbens tre instruktører.

Han påpeger i den forbindelse, at triatlon er en sport, der kan dyrkes af alle, uanset alder, køn og statur. Det hænger bl.a. sammen med, at træningsprogrammerne tilrettelægges så de passer til den enkelte deltagers ambitionsniveau og fysiske formåen.

- Flere af vores nuværende medlemmer har ikke dyrket hverken løb, cykling eller svømning tidligere. Og de er fuldt ud lige så begejstrede for sporten, som dem, der før har dyrket en eller flere af de tre discipliner, siger Ivan W. Pedersen.
TIF Triathlon introducerer det nye tilbud på tirsdag kl. 19 i Gudenåcenteret i Tørring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce