Annonce
Vejle

Trods corona-aflysninger i flere byer: I Vejle kommer de stadig rundt med raslebøsser

189 indsamlere har allerede meldt sig til opgaven, men da der er 240 ruter, mangler den godgørende organisation stadig folk. Arkivfoto
Kræftens Bekæmpelse samler ind søndag 16. august.
Annonce

Vejle: Kræftens Bekæmpelse aflyser sin landsindsamling i flere byer. Heriblandt i Aarhus og Silkeborg. Det sker, efter at et stigende antal borgere er testet positiv for Covid-19.

Men i Vejle tager et par hundrede indsamlere stadig ud med raslebøsser inden for den gamle kommunegrænse. Det fortæller Knud R. Sørensen, der er lokal koordinator for den lokale del af landsindsamlingen.

- Vi tilbyder alle vores indsamlere mundbind og sprit, så det er forsvarligt, mener vi, siger han til Vejle Amts Folkeblad om arrangementet på søndag 16. august.

Beslutningen betyder, at en frivillig med al sandsynlighed banker på din dør på søndag. 189 indsamlere har allerede meldt sig til opgaven, men da der er 240 ruter, mangler den godgørende organisation stadig folk.

- Det er sådan cirka, som det plejer at være. Vi vil gerne være 40 mere, for der er altid nogle, der falder fra i sidste øjeblik og ikke kommer alligevel, forklarer Rune R. Sørensen.

Som tidligere tager Kræftens Bekæmpelse ikke kun imod mønter og sedler, men vil gerne støttes via Mobilepay. I de byer, hvor dør til dør-indsamlingen er aflyst, samler man i stedet for penge ind via Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Vejle For abonnenter

Av, av, et prik og en bloddråbe: Rødkilde-elever viser samfundssind i kampen mod coronaen

Annonce