Annonce
Jelling

Trods flere coronatilfælde: Jelling Musikforening gennemfører koncerter

Lørdag aften er der koncert i Byens Café i Jelling. Foto: Anders Kynde
Annonce

Jelling: Trods en række tilfælde af coronasmittede i Jelling vælger byens musikforening at gennemføre de kommende koncerter, der finder sted i Byens Café.

Det oplyser Jelling Musikforening, som lørdag 19. september kan præsentere bandet The White Album. Ugen efter er det The Grenadines, som spiller fredag 25. september.

- Vi har været i dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed for at få vejledning til, hvad vi skal gøre. Styrelsen ser ikke nogen grund til, at vi aflyser koncerterne, så længe vi overholder retningslinjerne. Det er siddende koncerter, så man sidder ved samme bord som dem, man har købt billet sammen med. Desuden er der også et begrænset antal pladser, hvilket gør, at der vil være god plads blandt publikum, siger musikforeningens formand, Bo Riisbjerg Thomsen, der nævner, at der er mundbind og håndsprit i massevis.

- Vi mener, at det er vigtigt, at vi lærer at leve med covid-19 som medpassager og finde måder, som det kan lade sig gøre på. Museer, spillesteder i Vejle, Byens Bio med videre holder jo også åbent, så vi stadig har et kulturliv i lokalområdet, siger han.

Vurderingen om at gennemføre koncerterne er taget ud fra det nuværende øjebliksbillede i Jelling. Hvis situationen eskalerer yderligere, vil musikforeningen foretage en ny vurdering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Vejle

Spritbilist afsløret på Vesterbrogade

Annonce