Annonce
Vejle Boldklub

Trods sne og frost: VB’erne må klæde om i det fri

Diego Montiel og de øvrige VB'ere skal testes fire gange for coronavirus, inden de må bruge omklædningsrummene. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
VB-truppen må nøjes med et træningspas per dag, da al aktivitet inden døre er forbudt, indtil spillerne er coronatestet fire gange.
Annonce

Vejle: De næste dag lover vejrudsigten både sne og frost, men alligevel er spillerne hos Vejle Boldklub tvunget til at klæde om i det fri.

Det skyldes, at omklædningsrummene i øjeblikket er lukket land for spillere, og dermed må de komme omklædte til træning og skifte til tørt tøj i de fri, inden de kører hjem.

Sådan er forholdene, indtil spillerne hele fire gange er testet for corona-virus. Mandag kommer resultaterne af den fjerde test, og derefter må spillerne atter samles indenfor.

- Sådan er reglerne i den protokol, vi har fået udleveret fra Divisionsforeningen, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Fredag træner VB-truppen for første gang på denne side af juleferien, og da er spillerne testet to gange.

- Det er bøvlet, men vi har tidligere trænet under lignende forhold, så spillerne kender det, og det skal vi nok få til at fungere, siger Jacob Krüger.

Forholdene betyder, at spillerne de første dage kun har ét træningspas per dag mod normalt to på dette tidspunkt af året, og så er al aktivitet inden døre umulig.

Dog kan træningen foregå præcis, som den plejer. Det får ingen betydning for det, der foregår på træningsbanen, at forsamlingsforbuddet nu er sænket til fem personer. Heller ikke da forsamlingsforbuddet lå på 10 personer gjaldt det for de aktiviteter, der foregik blandt professionelle fodboldspillere.

Mandag drager VB-truppen i træningslejr, og på grund af coronakrisen foregår den indenlands, i vestjyske Vildbjerg.

Den første af vinterens fire testkampe spilles i Vildbjerg, og det sker lørdag 16. januar. Ved den lejlighed af modstanderen Aarhus Fremad, som spiller i 2. division.

VB's testkampe

VB spiller i løbet af januar fire testkampe. Den første foregår i forbindelse med klubbens træningslejr i Vildbjerg, mens de tre øvrige spilles på udebane.

Lørdag 16 januar kl. 12.00

VB-Aarhus Fremad

Onsdag 20. januar kl. 13.00

Randers FC-VB

Lørdag 24. januar kl. 13.00

Silkeborg-VB

Tirsdag 26. januar kl. 12.00

Esbjerg-VB

Forårspremieren ligger for VB's vedkommende tirsdag 2. februar, når AGF er gæst på Vejle Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Annonce