Annonce
Børkop

Trods stor ombygning: Hallen har sit eget liv

Selvom Gårslev Hallen i øjeblikket er under ombygning, er der stadig fuld gang i aktiviteterne. Her er seniorerne i fuld gang med dans og idræt. Foto: Jørgen Flindt
Selvom store dele af Gårslev Hallen er under ombygning, så virker selve hallen. Og den bruges stadig dagen lang. Med de udfordringer det nu giver.

Gårslev: De 30 seniorer er i fuld gang med at danse.

Det er første gang efter juleferien, og den byder på en overraskelse for medlemmerne af senioridrætten i Gårslev. De er blevet mødt af en til dagen inviteret instruktør, Trine Alvilda Jensen, og det betyder godt med grin, høj puls og brede smil. Og dans i forskelig form.

Det foregår i Gårslev Hallen, og den hal er ganske vist under ombygning, men med en ny indgang, omklædning og et par døre, der er fjernet og muret til, ja så går det hele nu ret fint.

- Vi er stadig meget aktive i hallen. Den kan jo godt bruges, selvom håndværkerne er i fuld gang med at ændre store dele. Det er omklædningsrum og café, vi for tiden mangler, og det lever vi fint med, mens det står på, siger Laila Lyngsøe, der er instruktør for senioridræt i Gårslev.

En af de store ændringer er, at man ikke kan klæde om i hallen. Det løses meget simpelt ved, at omklædningen og badet må man klare derhjemme.

Laila Lyngsøe forklarer, at der på et tidspunkt var lidt udfordringer med byggeriet, for dørene ind til omklædningsrummene var pillet af, og der var sat plastik op i stedet. Det betød dog, at man i hallen kunne høre håndværkerne. Og omvendt. Men det blev løst på en snarrådig måde.

- Dørene er blevet muret til, så nu kan vi slet ikke høre håndværkerne, og de kan heller ikke høre os. Ikke at det forinden var det helt store problem, men når det er sagt, så jo, det var smart gjort, siger hun.

Vi er stadig meget aktive i hallen. Hallen kan jo godt bruges, selvom håndværkerne er i fuld gang med at ændre store dele.

Laila Lyngsøe, instruktør for senioridræt i Gårslev.

Skoleidræt

Også hos naboen til hallen, Gårslev Skole, mærker man, at idrætstimerne er anderledes end vanligt.

- Det giver da udfordringer, men ikke noget, vores gymnastiklærere ikke kan løse. Det er klart, at eleverne kan ikke komme i bad efter idræt, så det tages der højde for, men ellers virker det til, at tingene kører fint derudad, siger Susanne Feder, der er skoleleder.

Annonce

Stå klar i år

Gårslev Hallen har været under ombygning siden midten af efteråret, og det er planen, at arbejdet vil stå på i det meste af 2020.

Hallen skal udvides med blandt andet et helt nyt fitnesscenter, der ikke er, som den slags normalt er. I Gårslev skabes nu et sted, hvor folk med og folk uden handicap kan træne på lige vilkår.

Det er JP&C i Vejle og den lokale entreprenør Lars Kloster, der deles om entreprisen. Der er tale om et byggeri til over seks millioner kroner.

Der er ingen omklædningsrum, så man må sno sig med den del. Foto: Jørgen Flindt
Annonce
Vejle For abonnenter

79-årige Nancy faldt og fik ikke hjælp i 40 minutter, men plejehjemsleder afviser, at der blev begået fejl: 'Vikaren havde travlt med at smøre mad - hun gjorde ikke noget forkert'

Danmark

Fredagens coronatal: Færre smittede - flere indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Manglende tider, trælse køreture og lange køer gør det nærmest umuligt at blive testet: 'Hvis ikke man er syg, inden man kommer ind, så bliver man det af at stå i kø udenfor i så lang tid'

Erhverv For abonnenter

Familieejet virksomhed præsterer stort millionoverskud: - Vi forbereder os på endnu en travl periode

Alarm 112

Aggressiv bilist blev stiktosset på parkeringsvagt: Kastede med madvarer og skældsord

Erhverv

Rørte virksomhedsejere modtog pris: - Vi er så heldige at have vind i alle sejl i øjeblikket

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

Hedensted For abonnenter

Posen er rystet voldsomt i fordeling af poster i det nye byråd: Kun én beholder sin formandspost

Vejle

Her er planen for at undgå flere restriktioner i Gårslev: Testbil lægger vejen forbi onsdag

Alarm 112

Eksplosioner og gift i landsbyhave: Kendt ægtepar ramt af groft hærværk gentagne gange

Støtteparti indkalder statsminister til hasteforespørgsel: Sundhedsvæsen har brug for redningspakke

Vejle

Borgerne i Sandvad er skuffede: Det er ikke godt nok Mattias Tesfaye

SYNSPUNKT For abonnenter

Efter det bitre opgør mellem de gamle venner i Vejle Byråd: 'Skulle jeg pege på Martin, fordi vi var venner? Den slags kammerateri hører fortiden til'

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Selvfølgelig er en statue af den største danske spiller nogensinde en god ide

Annonce