Annonce
Børkop

Trods stor ombygning: Hallen har sit eget liv

Selvom Gårslev Hallen i øjeblikket er under ombygning, er der stadig fuld gang i aktiviteterne. Her er seniorerne i fuld gang med dans og idræt. Foto: Jørgen Flindt
Selvom store dele af Gårslev Hallen er under ombygning, så virker selve hallen. Og den bruges stadig dagen lang. Med de udfordringer det nu giver.

Gårslev: De 30 seniorer er i fuld gang med at danse.

Det er første gang efter juleferien, og den byder på en overraskelse for medlemmerne af senioridrætten i Gårslev. De er blevet mødt af en til dagen inviteret instruktør, Trine Alvilda Jensen, og det betyder godt med grin, høj puls og brede smil. Og dans i forskelig form.

Det foregår i Gårslev Hallen, og den hal er ganske vist under ombygning, men med en ny indgang, omklædning og et par døre, der er fjernet og muret til, ja så går det hele nu ret fint.

- Vi er stadig meget aktive i hallen. Den kan jo godt bruges, selvom håndværkerne er i fuld gang med at ændre store dele. Det er omklædningsrum og café, vi for tiden mangler, og det lever vi fint med, mens det står på, siger Laila Lyngsøe, der er instruktør for senioridræt i Gårslev.

En af de store ændringer er, at man ikke kan klæde om i hallen. Det løses meget simpelt ved, at omklædningen og badet må man klare derhjemme.

Laila Lyngsøe forklarer, at der på et tidspunkt var lidt udfordringer med byggeriet, for dørene ind til omklædningsrummene var pillet af, og der var sat plastik op i stedet. Det betød dog, at man i hallen kunne høre håndværkerne. Og omvendt. Men det blev løst på en snarrådig måde.

- Dørene er blevet muret til, så nu kan vi slet ikke høre håndværkerne, og de kan heller ikke høre os. Ikke at det forinden var det helt store problem, men når det er sagt, så jo, det var smart gjort, siger hun.

Vi er stadig meget aktive i hallen. Hallen kan jo godt bruges, selvom håndværkerne er i fuld gang med at ændre store dele.

Laila Lyngsøe, instruktør for senioridræt i Gårslev.

Skoleidræt

Også hos naboen til hallen, Gårslev Skole, mærker man, at idrætstimerne er anderledes end vanligt.

- Det giver da udfordringer, men ikke noget, vores gymnastiklærere ikke kan løse. Det er klart, at eleverne kan ikke komme i bad efter idræt, så det tages der højde for, men ellers virker det til, at tingene kører fint derudad, siger Susanne Feder, der er skoleleder.

Annonce

Stå klar i år

Gårslev Hallen har været under ombygning siden midten af efteråret, og det er planen, at arbejdet vil stå på i det meste af 2020.

Hallen skal udvides med blandt andet et helt nyt fitnesscenter, der ikke er, som den slags normalt er. I Gårslev skabes nu et sted, hvor folk med og folk uden handicap kan træne på lige vilkår.

Det er JP&C i Vejle og den lokale entreprenør Lars Kloster, der deles om entreprisen. Der er tale om et byggeri til over seks millioner kroner.

Der er ingen omklædningsrum, så man må sno sig med den del. Foto: Jørgen Flindt
Annonce
Erhverv For abonnenter

Byggeaffaldet tårner sig stadig op i Højen, selv om virksomheden betaler tusindvis af kroner i bøde hver måned:  'Vi er i fuld gang med at løse problemet'

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se video: Gigantiske mængder af sten bliver plumpet i Vejle Fjord: Her skal kunstige rev skabe liv

Navne For abonnenter

Maria så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Kultur

Kan du løse gåden: Den kan tale, den kan skrive. Hvad er den? Preben giver dig svaret - og løfter sløret for et par nyheder

Erhverv

Fastfood- og salatkæde i vækst vil til endnu en jysk by: Men den mangler en vigtig ting for at kunne åbne

Minister til udkanten: Hvis I vil have en legeplads, skal I levere vindmøller og solceller

Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

Alarm 112 For abonnenter

De brølende 70'ere: 'Hit med pengene': Sparekasserøver var rystende nervøs

For abonnenter

Randers-gigant har minus på 70 millioner og to topfigurer er væk: Men ny direktør vil udvide og ansætte flere

Erhverv For abonnenter

Populær café mister forpagter efter seks år: Ét særligt problem får Dorthe til at give op, selv om der er gæster nok

Jørgen Olsen efter brors kræftsygdom: Den gamle cirkushest i mig skal videre

Kultur

Advarsel: Jelling har ingen veje: Tag hellere toget - med rabat

KLUMME For abonnenter

Sidste festivaltur med skipper Charlie ved roret

Kultur

Musikfestival passerer 650.000 gæster i år - så mange var vi og her er hovednavnene år for år

Annonce