Annonce
VB

Trofast back tager tre år mere i VB

Viljormur Davidsen er på kontrakt i Vejle til sommeren 2022. Arkivfoto: Morten Pape
Viljormur Davidsen laver ny aftale med Vejle Boldklub - færingen fortsætter yderligere tre sæsoner i Nørreskoven.
Annonce

Vejle: Viljormur Davidsen fortsætter yderligere tre sæsoner i Vejle Boldklub.

Spiller og klub er nået til enighed om en forlængelse, efter Viljormur Davidsens nu tidligere aftale stod til udløb ved udgangen af juni.

- Han er en spiller med den rigtige attitude og en spiller, som altid giver sig 100 procent, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Den 27-årige færings foretrukne position er venstre back, men ifølge Jacob Krüger er han en spiller, som kan bruges på andre positioner.

- Vælger vores træner at bruge et tremands-forsvar, har Viljormur Davidsen tidligere vist, at han magter at spille med i sådan et, siger Jacob Krüger.

Viljormur Davidsen er den spiller i VB-truppen, som har længst anciennitet i Nørreskoven. Han kom til klubben i sommeren 2013 fra FC Fredericia og har siden spillet 151 kampe og scoret fem gange.

- I sidste sæson viste han et fint niveau, og han hører til blandt de spillere, vi skal bygge videre med, siger Jacob Krüger.

Mens hovedparten af de øvrige spillere i VB-truppen holder sommerferie, er Viljormur Davidsen fortsat i gang. Inden ferien venter der Davidsen et par landskampe, når Færøerne hjemme spiller EM-kvalifikationskampe mod Norge og Spanien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce