Annoncørbetalt indhold

Tryllekunstner Som Underholdning Til Firmafest

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er sjovt, det er overraskende, og det er ekstremt magisk! Book en tryllekunstner som underholdning til den næste firmafest og forbavs både chefen og det øvrige personale.


Annonce

Solid underholdning

En tryllekunstner kan noget, som andre underholdningsformer ikke på samme måde kan: skabe et magisk minde. Magi som underholdning til firmafest er et anderledes indslag, som vil overraske og behage hele selskabet uafhængig af alder. Erfarne Dorit og lærling Aske har de eksakt samme vilkår for at opleve det, en tryllekunstner præsenterer dem for.

En sådan underholdning tager ikke højde for hverken alder, viden eller livserfaring, men har ene og alene til hensigt at skabe godt humør, høj stemning og stor fascination.

Det er et forfriskende og kærkomment afbræk fra hverdagens stress og jag i firmaet, som får gæsterne til at glemme alle negative impulser for en stund. Gæsterne skal blot koncentrere sig om at være til stede og lade sig imponere af alle tryllekunstnerens finurligheder.


Overrask selskabet med en tryllekunstner

Når en tryllekunstner bookes som underholdning til firmafesten, er det fra tryllekunstnerens side klart at foretrække, at indslaget bliver placeret som en overraskelse evt. mellem retterne (eller efter bufetten). Underholdningen fungerer nemlig klart bedst, hvis selskabet ikke på forhånd er klar over, hvad der kommer til at ske. Af samme årsag har selskabet ikke haft mulighed for at forberede sig på underholdningen, de nu skal til at opleve – på den måde er der hverken forventninger eller fordomme, som de har kunnet lufte inden tryllekunstnerens ankomst.


Tryllekunstnerens mest anvendte underholdningsformer

Idet en tryllekunstner ankommer som underholdning til firmafesten, kan det gå et hav af forskellige veje derfra. Mange tryllekunstnere lægger sig ikke kun fast på én underholdningsform, eksempelvis tryllekunst, men inddrager også andre underholdningsformer, som går nært i spænd med trylleri.

Et element, der bruges oftere og oftere i forbindelse med et trylleshows, er tankelæsning eller mentalisme. Mentalisme er udtryk for, at tryllekunstneren manipulerer med selskabets tanker, og på den måde kan kunstneren finde frem til personlige oplysninger, genstande, ord eller andet, selskabet tænker på. At benytte mentalisme medfører som regel, at selskabet bliver mere personligt og aktivt involveret i trylleshowet.


Stensikker underholdning

Ethvert selskab, som har oplevet en tryllekunstner live, vil, i så fald at tryllekunstneren har ageret professionelt og har kunnet sit kram, opnå en fascinerende, spændende og ikke mindst overraskende oplevelse. Da trylleri ikke er hverdagskost, bidrager den noget anderledes og atypiske underholdning til, at selskabet vil være bundet og koncentreret fra start til slut.

At booke en tryllekunstner som underholdning til firmafesten er derfor et helt naturligt valg, som personalet med garanti vil sætte pris på. Trylleshowet kan placeres på alle tidspunkter af festen – tidligere var vi inde på, at showet er ideelt mellem retterne, men også ved festens start kan et show fra en tryllekunstner noget helt særligt. Showet kan fungere som en naturlig ice-breaker og samtalestarter, så selskabet har et oplagt emne at indgå i dialog om efterfølgende.

Spar besværet med at planlægge underholdningen selv og book en professionel tryllekunstner som det underholdende indslag til firmafesten – I vil ikke fortryde det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.