Annonce
Egtved

Turismeordfører hørte om corona-udfordringer på konferencecenter

Mette Ravn (tv.) fortalte om konferencecentrets udfordringer med de mange coronarestriktioner, da folketingspolitiker Anni Matthiesen besøgte centret mandag. PR-foto
Folketingspolitiker Anni Matthiesen besøgte mandag Vingsted Hotel & Konferencecenter for at høre om stedets udfordringer med de mange corona-restriktioner.
Annonce

Vingsted: Anni Matthiesen, folketingspolitiker og turismeordfører for Venstre, besøgte mandag formiddag Vingsted Hotel og Konferencecenter. Her viste administrerende direktør Mette Ravn rundt og fortalte om de store udfordringer, som de nye coronarestriktioner giver både hotellerne og konferencecentrene rundt om i landet.

Hos de danske hoteller og konferencecentre er aflysningerne væltet ind efter fredagens pressemøde, hvor statsministeren indførte nye og strammere coronatiltag. Derfor forsøger konferencecentret sammen med mange andre at tilpasse sig endnu en ny virkelighed ovenpå det nye forsamlingsloft på højst 10 personer.


Nu må den kære regering snart rykke op i helikopteren og kigge ned over de "387" restriktioner, som er blevet indført gennem de seneste syv måneder.

Mette Ravn, administrerende direktør


Samtidig oplever Vingsted Hotel & Konferencecenter problemet med, at de nye restriktioner blot bliver lagt oven på de tidligere, og at man ikke fjerner nogle af de gamle restriktioner.

- Nu må den kære regering snart rykke op i helikopteren og kigge ned over de "387" restriktioner, som er blevet indført gennem de seneste syv måneder. Hvilke restriktioner giver stadig mening, og hvilke gør ikke, siger Mette Ravn i en pressemeddelelse.

Det samme mener Anni Matthiesen.

- Det er grundlæggende, at befolkningen og virksomhederne har tillid til restriktioner og retningslinjer. Regeringen kan ikke forsætte med at indføre flere og flere restriktioner uden at forklare grundlaget for dem. Hvis ikke det sundhedsfagligt giver mening, skal de fjernes, siger Anni Matthiesen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce