Annonce
Billund

Turkish Airlines åbner ny rute fra Billund - og genåbner en anden

Turkish Airlines genåbner inden længe sin rute fra Billund til Istanbul og åbner til juni en ny rute fra Billund til Gazipasa. Foto: Scanpix/Abdallah Dalsh
Til juni åbner Turkish Airlines en ny rute fra Billund til Gazipasa tæt på Alanya i Tyrkiet. Samtidig melder selskabet, at ruten til Istanbul inden længe bliver genåbnet.
Annonce

Billund: Når det bliver sommer i Danmark, bliver det samtidigt lidt lettere at rejse på ferie fra Billund Lufthavn – der bliver i hvert fald flere muligheder.

Flyselskabet Turkish Airlines har meddelt lufthavnen, at ruten fra Billund til Istanbul inden længe vil blive genåbnet. Dermed bliver der åbnet for en lang række forbindelser, da det fra Istanbul er muligt at komme til en lang række feriedestinationer i især Asien - blandt andet det populære Thailand.

- Nu er det sidste års tid gået med corona, og vi har alle brug for gode nyheder. Det her er en god nyhed for os alle, siger Jesper Klausholm, der er marketingchef i Billund Lufthavn, ifølge en pressemeddelelse.

Han er overbevist om, at danskerne inden længe vil gøre brug af ruten til Istanbul for at komme på ferie længere mod øst.

Et forfærdeligt år for lufthavnen

  • Coronaåret 2020 blev et katastrofeår for Billund Lufthavn, der ved årets udgang måtte erkende, at 75 procent af passagererne manglede i forhold til 2019.
  • Januar og februar bød ellers på fremgang, men lukningen af landet i marts 2020 satte fra den ene dag til den anden en prop i passagertælleren.
  • Lufthavnen er igen i fremgang, men der er stadig lang vej op til de gode tider før coronakrisen.

- Danskerne har sparet op og er klar til at komme til varmere himmelstrøg så snart, det er muligt, siger Jesper Klausholm.

Det er endnu ikke på plads, præcis på hvilken dato der igen vil blive fløjet til Istanbul.

Annonce

Ny rute til Gazipasa

Samtidig åbner Turkish Airlines en ny rute fra Billund, da der den 17. juni for første gang bliver fløjet til Gazipasa. Det er en lufthavn, som ligger tæt på Alanya, hvor mange danskere holder af at holde deres ferie.

- Alanya er en meget populær feriedestination for danskerne, og på Turkish Airlines nye rute er det muligt både at købe traditionelle pakkerejser eller blot flybilletten. Det er nemlig utrolig attraktivt for de mange vestdanskere, som har en feriebolig i Alanya, siger Jesper Klausholm.

Det er blandt andet Mixx Travel, der vil tilbyde pakkerejser til denne del af Tyrkiet, men samtidig kan det altså lade sig gøre at købe en flybillet, hvis man hellere selv vil arrangere sin ferie.


Nu er det sidste års tid gået med corona, og vi har alle brug for gode nyheder. Det her er en god nyhed for os alle.

Jesper Klausholm, marketingchef, Billund Lufthavn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se de nyeste corona-tal for Vejle her: Smittetallet stiger stadig - godt hjulpet på vej af B117

Annonce