Annonce
Jelling

Turné og afvænning blev for hårdt: Hugo Helmig aflyser alle koncerter i 2019

Hugo Helmig aflyser alle koncerter i 2019. Foto: Axel Schütt
Den århusianske popstjerne giver ikke flere koncerter i år. Alt er aflyst for at koncentrere sig om afvænning fra stofmisbrug.

Østjylland/Svendborg: Der bliver ikke flere Hugo Helmig-koncerter i 2019.

Det meddeler hans management i en pressemeddelelse. Dermed vil den unge stjerne ikke spille som planlagt til Fed Fredag i Tivoli Friheden, Høje Bøge Open Air i Svendborg eller på Jelling Festival og Smukfest.

Aflysningerne kommer som følge af, at et hårdt turnéliv ikke kan kombineres med det behandlingsforløb, som den unge popstjerne har taget hul på som følge af stofmisbrug.

Denne hårde belastning, både privat og professionelt, betyder, at Hugo Helmig nu ser sig nødsaget til helt at trække stikket i en længere periode.

- Jeg har fået en personlig indsigt i løbet de sidste par måneder, som jeg bliver nødt til at tage alvorligt, også selvom det har mange omkostninger. Det beklager jeg meget overfor både publikum og arrangører, og jeg kan kun håbe på deres forståelse for beslutningen. Der er ikke noget, jeg hellere ville, end at stå oppe på de store scener denne sommer – men jeg bliver simpelthen nødt til at fortsætte det arbejde med mig selv, som jeg har sat i gang, fortæller Hugo Helmig i pressemeddelelsen.

Hugo Helmigs manager Jakob Sørensen siger om beslutningen:

- Det har været et utroligt hårdt år for Hugo personligt, men han gennemførte sine forårskoncerter på trods af en stor personlig nedtur og et enormt medietryk oven i. Nu har vi sammen med Hugo vurderet, at resten af året skal investeres det personlige arbejde, der er sat i værk, og som det ikke vil være sundt at afbryde med en ny række koncerter.

Annonce
Jeg har fået en personlig indsigt i løbet de sidste par måneder, som jeg bliver nødt til at tage alvorligt, også selvom det har mange omkostninger. Det beklager jeg meget overfor både publikum og arrangører, og jeg kan kun håbe på deres forståelse for beslutningen. Der er ikke noget, jeg hellere ville, end at stå oppe på de store scener denne sommer - men jeg bliver simpelthen nødt til at fortsætte det arbejde med mig selv, som jeg har sat i gang.

Hugo Helmig

Fed Fredag aflyst

Der er tale om 13 koncerter i Danmark og 9 i Tyskland, som nu aflyses – og Hugo Helmig er enormt ked af at måtte skuffe både fans og festivalarrangører.

- Der er ikke nogen tvivl, om det her er den sværeste beslutning, Hugo har truffet i sin karriere. Han har det lidt som en skadet fodboldspiller på vej til en stor slutrunde: Han havde han håbet på at blive klar til at spille – men det er han altså ikke blevet. Det er den realitet, vi nu tager konsekvensen af.

Hverken Hugo Helmig, hans familie eller management har tydeligere kommentarer.

Hugo Helmig skulle have været på scenen til Fed Fredag i Tivoli Friheden på fredag 17. maj. Den koncert er naturligvis også aflyst.

"Vi får selvfølgelig et nyt navn og opdaterer jer så snart vi har kendskab til den nye kunstner," skriver Tivoli Friheden på hjemmesiden.

Har du allerede købt billet til Hugo Helmig kan denne billet i stedet bruges til den nye Fed Fredags kunstner. Personer der ikke ønsker at deltage til Fed Fredag med den nye kunstner kan få refunderet billetten.

"Vi beklager meget ulejligheden og vores tanker går ud til Hugo Helmig og hans familie i den svære tid," skriver Tivoli Friheden videre.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smæk for skillingerne: Bokselandskamp i Vejle

Annonce