Annoncørbetalt indhold

TV-borde til et hvert behov

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er måske ikke alle, der skænker deres TV-borde mange tanker. Det er nemlig et af de praktiske møbler, der findes i stort set alle danske hjem, og som bruges flittigt til både hverdag og fest, der alligevel ikke altid får den opmærksomhed, det fortjener. Der er nemlig forskel på, hvad du kan få for dine penge, og dine behov kan jo være meget anderledes end din nabos. Derfor finder du i denne guide nogle råd til, hvordan du finder de perfekte TV-borde til hvert behov.

Den minimalistiske indretning

Annonce

Hvis du ikke har et behov for alverdens møbler og ting, der fylder i dit hjem, så har du måske en minimalistisk indretning. Det behøver slet ikke at være med vilje, men det kan være noget af have in mente, når du skal finde ud af, hvor dit fjernsyn skal stå.

Hvis du ikke har en stor TV-boks, spillekonsoller og pyntegenstande, der skal stå ved dit fjernsyn, så kan du trygt vælge at gå efter en enkel TV-hylde eller et -bord. Så er det nemlig ikke en masse skuffer og andre hylder, som du alligevel ikke vil bruge, og så kan der måske blive plads til noget andet.

Den gennemtænkte indretning

Går du derimod meget op i, at der skal være både stil og sammenhæng i din indretning, så vil det bestemt også være noget, du kan gå op i, når du skal indrette dit fjernsynshjørne.

Det er muligt at finde lækre og stilrene TV-borde som kan passe ind i en hver indretningsstil, du kunne tænke dig. Om du så bor mere romantisk eller rustikt, moderne eller minimalistisk, så findes der helt sikkert et møbel, der vil kunne passe ind i dit hjem og samtidig fungere som et praktisk element i hverdagen.

Den kreative indretning

Endelig er der selvfølgelig også de hjem, hvor opfindsomheden og kreativiteten kan mærkes i alle kroge. Det er de hjem, hvor man hellere skaber sit eget end går ud og køber det samme, som alle andre har. Hvis du går op i at lave dine egne kreative opsætninger, så kan du selvfølgelig også gøre det, når du er på udkig efter et godt TV-bord.

Du kan for eksempel opnå et anderledes og unikt resultat ved hjælp af:

·        Gamle ølkasser

·        Genanvendte træpaller

·        Jernrør og en bordplade

I virkeligheden er det jo kun din fantasi, og måske dine byggeevner, der sætter grænserne.

Praktiske TV-borde til forskellige behov

Når vi taler om behov, så er det selvfølgelig en god idé at anerkende, hvilke behov det kunne være. Sådan vil det nemlig blive lettere for dig at finde ud af, hvad du skal huske at gå efter, når du skal vælge, hvad der passer bedst i dit hjem.

Plads til det store

Du kan for eksempel have mange ting, som er nødvendige at have sammen med dit fjernsyn. Her taler vi naturligvis om blandt andet TV-bokse og spillekonsoller. Det er noget, der skal kunne kobles til skærmen, og derfor skal du jo også have plads til det. I så fald vil det være praktisk at vælge et møbel med flere end én hylde, så du kan stille det hele sammen.

Plads uden rod

Du kan også have et ønske om at kunne skjule nogle af de mange ting, som er koblede til fjernsynet. Her kunne det også være en god idé at gå efter et skabsmøbel, så du kan lukke lågerne og derved skjule alt det, der ellers kunne se rodet ud.

Plads til det små

Måske har du mange ledninger, flere fjernbetjeninger og andre småting, som også gerne skal have en plads i nærheden af dit fjernsyn. For dig vil det være en stor fordel at sørge for nogle skuffer i dit møbel, så alting kan få en bestemt plads, så det kan være ude og syne og alligevel lige ved hånden, når du har brug for det.

Plads på gulvet

Hvis du ikke har meget gulvplads, hvor fjernsynet står, så kan det være en fordel for dig at vælge et af de mange væghængte TV-borde eller -hylder, der findes derude. På den måde vil du nemlig ikke bruge af din dyrebare gulvplads, og samtidig vil det også skabe en illusion af mere plads, hvor der ellers er trængt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.