Annonce
Erhverv

Tyggegummi-gigant nedlægger stillinger

Torsdag blev 37 funktionærer sagt op på Fertin Pharma, ligesom der blev nedlagt en række stillinger. Opsigelserne kommer efter, at virksomheden har afsluttet investeringsprogram, siger direktør. Arkivfoto

37 funktionærer sagt op og en række stillinger nedlagt på Fertin Pharma torsdag. - Vi skal tilbage til et mere normalt niveau, siger direktør.

Annonce

Vejle: Fertin Pharma opsagde torsdag 37 funktionærer og nedlagde derudover en række stillinger.

Det bekræfter administrerende direktør, Søren Birn.

- Vi har de seneste tre-fire år kørt nogle meget store investeringsprogrammer. Det har været ekstraordinære programmer og nu skal vi tilbage på et mere normalt investeringsprogram. I den forbindelse har det været nødvendigt at nedlægge en række stillinger, som har været en del af de programmer, som nu er afsluttet, fortæller Søren Birn.

Investeringsprogrammerne dækker blandt andet over en opgradering af faciliteterne på Dandyvej og udviklingen af Fertin Pharmas nyeste produkt, Zapliq.

- Vi har i de seneste år investeret meget i at opgradere vores fabrik i Vejle. Det er vi nu færdige med og vi står nu med en supermoderne produktionslinje. Samtidigt har vi haft travlt med at produktudvikle Zapliq. Det arbejde er også færdigt nu, fortæller Søren Birn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Ny legeplads på Gyvelborg

Hedensted

Delvis genåbning af efterskoler: Storebror pakker tasken, mens lillesøster må blive hjemme

Annonce