Annonce
112

Tyve stjal trailer – og brugte den bagefter til gokart-tyveri

I løbet af de seneste dage er der blevet stjålet smykker, en trailer og en orange gokart. Dog ikke i samme ombæring. Arkivfoto: Michael Bager
En orange gokart forsvandt mandag fra gokartcenteret på Nordre Ringvej. Til tyveriet blev der brugt en trailer, som forud var blevet stjålet fra en anden erhvervsdrivende i byen.
Annonce

Fredericia: Det var næppe en pludselig indskydelse, at ukendte gerningsmænd mandag aften stjal en gokart fra gokartcenteret RaceSyd på Nordre Ringvej.

Klokken 23.43 kunne man se på videoovervågningen, at en trailer trillede ind på området, hvor gitterporten også blev skåret op. Traileren og bil blev parkeret, en gokart blev stjålet, placeret i traileren og væk var både trailer, bil, tyve og den orange gokart.

Det oplyser Finn Ellesgaard Nielsen, leder af Patruljecenter Syd.

Men traileren havde tyvene forud for gokart-tyveriet ikke erhvervet sig på lovlig vis.

Klokken 22.50 blev den lukkede trailer stjålet fra Hansen El A/S på Håndværkervej. Låsen på traileren skar tyvene formentlig op med en vinkelsliber. Den hvide trailer, hvorpå der med blå skrift står Hansen El A/S, har registreringsnummer DF 32 71.

Annonce

Tyv stjal smykker

Udover de to tyverier har der to steder været ubudne gæster. Klokken 19.30 modtog politiet en anmeldelse om et indbrud på Østergårdsvej i Erritsø. Mellem klokken 17 og 19.30 tirsdag var villaens køkkenvindue brudt op. Der er umiddelbart ikke stjålet noget fra adressen.

Derimod blev der stjålet smykker fra en villa på Grønkærvej. Det indbrud er sket mellem søndag klokken 9.30 og tirsdag klokken 22. Tyvene er her kommet ind gennem soveværelsesvinduet.

Sidst, men ikke mindst, blev en 30-årig mand fra Fredericia sigtet for at køre bil, selvom han var frakendt retten til det. Han blev stoppet af en patrulje på Vejle Landevej tirsdag klokken 18.32.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce