Annonce
Alarm 112

Tyvekoster blev leveret tilbage

Omkring en fjerdedel af de 50 stjålne genstande, der blev opdaget i Nørre Snede, er vendt tilbage til de rette ejere, oplyser landbetjent Viggo Nielsen. Arkivfoto: Lars Juul
Landbetjent Viggo Nielsen har nu fået afsat mange af de genstande, der blev opdaget i en "tyve-rede" i Nørre Snede.

Nr. Snede: En større mængde stjålne sager såsom værktøj og havemøbler er nu vendt tilbage til deres rette ejere. Landbetjent Viggo Nielsen har haft kontakt med en række borgere fra blandt andet Nørre Snede-egnen, Horsens og Thyregod, der havde fået stjålet ting fra udhuse og garager.

- Jeg fik skabt lidt luft i garagen. Blandt andet tilhørte nogle stjålne havemøbler en mand fra Thyregod, og en del værktøj er kommet tilbage til deres rette ejere rundt omkring i gamle Nørre Snede Kommune. Der var også en mand fra Horsens, der kunne afhente sin stjålne grill, fortæller Viggo Nielsen.

I skrivende stund har landbetjenten fået afsat omkring en fjerdedel af de tyvekoster, som han for nylig opsporede på en adresse i Nørre Snede. Her opdagede betjenten en mængde "gods" såsom havemøbler, værktøj, haveredskaber, grill'er og benzindunke.

Annonce

Og der var meget stuvet sammen. Viggo Nielsen oplyser, at han talte i alt 50 forskellige ting.

Anmeld altid

I nogle tilfælde kan det vise sig at være svært at finde de oprindelige ejere.

- Det er ikke altid, at folk har anmeldt tyverierne til politiet. Måske har de ikke følt, at det kunne betale sig på grund af selvrisikoen på forsikringen. Men det er altid en god idé at anmelde et tyveri - helst med en nøjagtig beskrivelse af tingene. Det er en stor hjælp i opklaringsarbejdet. For når jeg får fat på tyven, så skal jeg jo kunne sigte ham præcist. Jeg kan jo ikke bare nøjes med at sigte ham for at have stjålet "diverse", forklarer Viggo Nielsen.

Tyven er ikke pågrebet i skrivende stund.

- Han er ikke vendt tilbage til sit tilholdssted i Nørre Snede. Noget kunne tyde på, at han er gået under jorden, siger Viggo Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Vejle

Smittetallene er styrtdykket: 'Hyg jer - især nu, hvor smitten er under kontrol!'

Børkop

Protesterne hjalp: DSB dropper at skære i antallet af tog til Børkop og Brejning

Annonce