x
Annonce
112

Tyve var på Tour de Indbrud i hele kommunen

Arkivfoto: Michael Bager
Der er stor spredning på de seks indbrud, som blev anmeldt i løbet af tirsdag til politiet i Vejle.

Vejle Kommune: Både i Bredballe, Børkop, Thyregod, Jelling, Give og Andkær er private boliger blevet udsat for indbrud, som er blevet anmeldt til politiet i Vejle i løbet af tirsdag.

Ét indbrud kan være begået i et tidsrum helt tilbage til den 1. februar.

Det drejer sig om et sommerhus ved Andkær Vig på Vigen. Her er en terrassedør blevet brudt op, og inden for er et maleri blevet skåret op, ligesom et tv er blevet væltet og ødelagt.

- I det hele taget er der rodet i hele huset, og man mener også stjålet, at noget er stjålet. Dog er der intet overblik over hvad, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

Et byhus, der er under ombygning på Borgergade i Thyregod har også haft indbrud. Det er sket i tidsrummet mellem mandag aften klokken 21 og tirsdag morgen klokken 07.30.

Vinduerne i huset er dækket til med træplader, og tyven har fjernet en af disse plader for at komme ind. Indenfor blev der stjålet en pladevibrator af mærket Lifan, en kompressor af mærket Wûrth samt to wienerstiger i træ.

Annonce

Smykker og mønter stjålet

Mellem tirsdag morgen klokken 06.20 og 15.40 har en tyv brudt ind i en villa på Tornvadshavevej i Børkop Skov. Køkkenvinduet er blevet brudt op, og tyven har stjålet stjålet parfumer, en soundbar, tre loftslamper og en gulvlampe.

- Der er også stjålet smykker i form af halskæder og øreringe - og en tablet og et ur, fortæller vicepolitiinspektøren.

Tyven har også taget smykker fra en villa på Mølvangvej i Jelling, hvor der var indbrud tirsdag mellem klokken 10.30 og 18.50.

For at komme ind blev en rude i en terrassedør knust med en sten, og tyven har efterfølgende vendt kommoder og skuffer på hovedet flere steder i huset.

Der er stjålet en bærbar computer, et ældre guldlommeur i kæde, sølvtøj, otte skeer, otte gafler og to suppeskeer.

Desuden er der stjålet en møntsamling med gamle amerikanske dollarmønter og russiske mønter, foruden flere halskæder med vedhæng og ringe i guld og sølv.

Intet overblik

Endelig har der været yderligere to indbrud, hvor anmelderne ikke har overblik over, hvad der er forsvundet.

Det drejer sig om et indbrud i en villa på Ellevej i Give, hvor alarmen gik tirsdag aften klokken 19.27 efter at tyven havde underboret en vinduesramme og kommet ind.

Endelig var der også en tyv forbi en villa på Overager i Bredballe i tidsrummet mellem mandag klokken 23.30 og tirsdag klokken 11.30. Tyven brød bryggersdøren op og har rykket rundt på ting og reoler samt åbnet skuffer og skabe.

Heller ikke her var der på anmeldelsestidspunktet et overblik over det stjålne.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce