Annonce
Læserbrev

Uansvarligt, kan vi stille mistillidsdagsorden

Læserbrev: Andre steder ville man fyre de personer, som lagde så urealistiske budgetter og det nytter ikke noget at undskylde sig med, at der findes områder, som generelt er særlig udgift-belastede. Det har man vidst, og kan man ikke se, hvor udviklingen går hen, så må der andre øjne til.

Vi må nu anerkende, at de fleste af vores politikere ikke har formået at stille realistiske budgetter, samtidig har diverse politiske udvalg ikke formået at få selv deres egne budgetter til at holde. Det er useriøst det her Lad det være sagt klart og tydeligt, jeg mener der er forvaltninger som social, skole og ældre der SKAL have de nødvendige midler. Disse skal selvfølgelig heller ikke bare smide om sig med penge.

Det ser ud til, at udvalgene for disse grupper skal have tilknyttet en kontroller, som styrer, hvad der er budgetteret og i det mindste kan informere om de overtræk, der ser ud til at blevet foretaget i disse områder.

Forslag til en løsning. Kolding kommune har nu i mange år villet klare skærene med besparelse, og det må man sige ikke er lykkedes fuldt ud.

Det er derfor en anden vej vi nu må gå, uanset om vi kan lide det eller ej. Vi må have flere indtægter.

Koldings budget er et regnskab, som er til det fælles bedste for hele kommunen. Ikke bare for den enkelte, ikke bare for den enkelte virksomhed, men for alle.

Derfor må alle være med til at løse problemet. Det gøres ved at: hver voksen stiger i skat med 676 kr./år. Dette er det beløb som dækningsbidraget for erhvervslivet udgør/indbygger. hæve dækningsbidrag med de 40 millioner i har nedskåret den med.

Dette gøres indtil tingene er på plads igen. Vi vil ikke acceptere flere besparelser på områder som sociale, skoler, ældre.

Og kan I ikke få tingene til at hænge sammen, må I spare på egne lønninger eller gå af.

Har borgerne egentlig mulighed for at stille et mistillidforslag til visse folkevalgte. Måske skulle det undersøges.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce