Annonce
Vejle

Udbryder-kajakklub indviede nyt klubhus og anlæg til tre millioner

Kajakklubbens nye anlæg byder både på tagterrasse, fitnesslokale og moderne omklædningsfaciliteter. Fredag eftermiddag mødtes klubbens medlemmer for at indvie det nye klubhus. Foto: Yilmaz Polat

Kano- og Kajakklubben Vejle Å holdt fredag eftermiddag indvielse af klubbens nye klubhus og anlæg, der ifølge formanden har flyttet klubben fra "Jyllandsserien til Superligaen".

Annonce

Vejle: Solen strålede om kap med smilene hos medlemmerne af Kano- og Kajakklubben Vejle Å, da de fredag eftermiddag indviede deres splinternye klubhus på Ibæk Strandvej, der afløser klubbens tidligere lokaler, som måtte lade livet, da Entreprenørselskabet Casa købte den grund, klubben holdt til på.

De 174 medlemmer af den syv år gamle klub kan glæde sig over et nyt klubhus med både køkken, møderum, fitnesslokale og tagterrasse, som er en markant opgradering fra de forhold, klubben kommer fra.

- Vi er utroligt glade og meget ydmyge over de forhold, vi har fået her i vores nye klubhus. Vi vidste helt fra starten for syv år siden, at vores tidligere lokaler var midlertidige og det bar de også præg af. Vi havde tidligere vores træningslokale i en container, som også var vores møderum. Vi havde teenagere, der lå på bordene og lavede maveøvelser, mens vi forsøgte at sidde og drikke kaffe, så de nye lokaler er en kæmpe forbedring, fortæller klubbens formand Jens Rasmussen.

Pengene til det nye klubhus kommer fra Vejle Kommune, som har bevilget tre millioner kroner til klubbens nye anlæg. Den ene million kommer fra salget af den 35.000 kvadratmeter store grund, der hidtil har huset klubben, hvor Casas plan er at bebygge 17.500 kvadratmeter med nye boliger - først og fremmest rækkehuse men også 56 lejligheder for boligforeningen Lejerbo.

Kajak-sporten i Vejle

Siden 2011 har Vejle haft to kajakklubber. Kano-og kajakklubben Vejle Å opstod som en udbryder af Vejle Kajakklub, og begge klubber lever nu side om side.

Klubben har fra starten haftklubfaciliteter på sydsiden af Vejle Å -tæt på udløbet i Vejle Fjord, mens Vejle Kajakklub holder til på den flydende kajakø lige nord for lystbådehavnen.

I dag har Kano-og kajakklubben Vejle Å knap 174 medlemmer der fordeler sig på både turkap-og havkajakroere.

Her lå klubbens tidligere faciliteter, som klubben fik stillet til rådighed, da den brød ud fra Vejle Kajakklub i 2011. Grunden er i dag solgt til Casa, som vil bygge boliger på stedet. Foto: Yilmaz Polat
Annonce

- Godt trætte af jer

- Vi føler, at vi er gået fra Jyllandsserien til Superligaen i løbet af tre måneder og der skal lyde en tak til Vejle Kommune for støtten, lød det fra Jens Rasmussen, da det blev tid til taler.

Kulturformand Dan Arnløv Jørgensen (K) kom i sin tale ind på, at klubben blev født, da den for syv år siden brød ud fra Vejle Kajakklub.

-Jeg tør godt sige, at da var vi godt trætte af jer. Vi havde lige brugt en masse penge på at lave et flot anlæg til jer, og så delte I jer op i to! men det har vist sig, at der var plads til begge klubber, så I så rigtigt dengang, lød det fra Dan Arnløv Jørgensen.

Fra tagterrassen over klubhuset er der en fin udsigt til Vejle Å, som klubben har taget sit navn fra. Foto: Yilmaz Polat
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

Annonce