Annonce
Give

Udbud på vej: Interesse fra flere for at leje pølsevogn

Vejle Kommune er i gang med at lave udbudsmateriale for udlejning af bygningen på Bøgetorvet 5, Under Bøgen, der rummer offentlige toiletter og mulighed for pølsevogn, café eller lignende. Foto: Jørgen Hasseriis
Under Bøgen ved kirken har stået tom i et års tid. Snart får Vejle Kommune dog strikket et udbudsmateriale sammen, så kommunen kan leje bygningen ud igen til cafédrift eller lignende.
Annonce

Give: Hurtigst muligt.

Det er svaret fra Vejle Kommune på, hvornår Under Bøgen på Bøgetorvet 5 i Give kan finde en ny lejer.

Bygningen har ligget tom i et års tid, siden den horsensianske pølsebaron David Allermand måtte strække våben med sin Byens Pølsevogn og lukke forretningen efter fem år som pølsemand på stedet.

Kommunen ejer bygningen, der er opført i 1992 i forbindelse med etableringen af Bøgetorvet. Bygningen rummer også offentlige toiletter, som er tilgængelige hver dag fra klokken 8 til 21. Men kommunen vil også gerne leje bygningen ud til cafédrift, pølsevogn, isudsalg eller lignende og er derfor lige nu i gang med at lave udbudsmateriale for bygningen.

Det fortæller driftsassistent Irene Jensen, vej- og parkafdelingen i Vejle Kommune.

Annonce

Forespørgsler fra flere

Irene Jensen kan ikke sige, hvornår udbudsmaterialet er klar, men der arbejdes for øjeblikket på det.

Under Bøgen

Under Bøgen er en bygning på Bøgetorvet 5 i Give. Bygningen er ejet af Vejle Kommune og er opført af den daværende Give Kommune i 1992 i forbindelse med etableringen af Bøgetorvet.

Bygningen er renoveret i 1998, og i 2017 gik der brand i den. Tagkonstruktionen blev ødelagt, så der måtte lægges nyt tegltag.

Seneste lejer er Byens Pølsevogn v/David Allermand, der drev bygningen som pølsevogn fra 2014 til 2019.

- Der arbejdes nu på udbud til en forpagtning som pølsevogn eller lignende, fortæller hun.

Irene Jensen oplyser desuden, at kommunen har fået flere forespørgsler i løbet af året på at drive en forretning i bygningen.

Hvad huslejen og betingelserne for lejemålet er, eller hvornår det er klar, kan hun ikke oplyse endnu, da udbuddet som sagt ikke er færdigt.

Det eneste svar er: Hurtigst muligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce