Annonce
Erhverv

Uddeler undskylder på forhånd: Black friday-pakker fylder butikken

Superbrugsen indførte forhøjet beredskab, da der kom melding om, at pakkemængden mandag ville blive 10-doblet. Gitte Knudsen til venstre og Jaqueline Lanther holdt overblikket over de mange pakker. Foto: Leif Baun

Black Friday 10-doblede pakkemængden i Superbrugsen tirsdag.

Annonce

Jelling: - Jeg må vist hellere sige undskyld på forhånd.

Sådan lød det omkring middag tirsdag fra uddeler Henrik Werge i Superbrugsen. Årsagen til forsøget på krisestyring var, at han havde fået informationer om, at en sværm af pakker var på vej til Superbrugsen i Jelling. Det var et bølgeskvulp fra folks indkøbsfeber på black friday, der gav forstoppelse i pakkecentralen.

Annonce

10-dobling

Post Nord kom med en bilfuld og GLS, der i løbet af få måneder har overhalet den gamle post på mængden, kom med to vognlæs. I alt var der over 300 pakker.

- På en almindelig dag har vi 30-40 pakker, og på en god jul har vi måske kunnet nå op på 100 pr. dag, forklarede uddeleren.

Han overvejede forskellige planer for at få plads til pakkerne og sørge for et overblik. Han forudså nemlig problemer med at finde pakkerne hurtigt nok, når kunderne kom "væltende" ind for at hente deres indkøb.

Annonce

Erfarne folk

- Vi har to erfarne folk på, og vi har to terminaler i gang. Så kan det ikke blive hurtigere, konstaterede Henrik Werge.

Han var samtidig imponeret over, hvor mange pakker det var lykkedes de to medarbejdere at få plads til i det relativt trange pakkerum.

- Vi får lidt kompensation pr. pakke. Men det betyder kunder i butikken, og det er dér, vi skal hente udgiften hjem, siger uddeleren. Han forventer, at der vil komme flere at den slags spidsbelastninger i fremtiden, fordi mange varer købes over nettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Vejle For abonnenter

Oprykningsfest blev sparket i gang på Lucky’s: - Lykkeligere kan man ikke være

Annonce