Annonce
Vejle

Udenlandske studerende mangler værtsfamilier

AFS søger værtsfamilier, fordi der kommer flere udvekslingsstudenter til Danmark på grund af coronakrisen. Foto: ASF
Annonce

Vejle: Mange lande holder fortsat lukket på grund af coronavirussen. Det gør Danmark ikke - og derfor søger flere udenlandske studerende end forventet hertil.

Det oplever organisationen AFS Interkultur, som mangler værtsfamilier, der gerne vil stifte bekendtskab med andre kulturer og godt kunne tænke sig at være base for et studieophold - også i Vejle.

- Vi står til at modtage flere end forventet, og derfor mangler vi værtsfamilier. Jeg tror, at vi mangler i omegnen af 60 familier, og det kunne da været rart, hvis vi kunne finde nogle af dem her i Vejle, siger Kell Jensen, formand for AFS Vejle Lokalforening.

Hvis man overvejer at blive værtsfamilie, så kan man finde ud af, om det er noget på et online informationsmøde torsdag 2. juli klokken 18.30-20.00. Her kan man blandt andet lytte til oplæg fra tidligere værtsfamilier og stille spørgsmål.

AFS Interkultur er Danmarks ældste og største organisation for international ungdomsudveksling. Den er non-profit og baseret på et netværk af frivillige.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Udskudt halprojekt passer idémand

Annonce