Annonce
Erhverv

Efterlysning: Pizzamand til tidligere Michelinkælder søges

Pizza Propria i Norgesgade 3 er lukket. Udlejeren håber, der snart er en ny pizza-bager på vej ind i lokalerne, der blandt andet har en stenovn. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Udlejeren af Norgesgade 3, hvor Pizza Propria havde adresse indtil månedsskiftet, håber, der snart kan findes en, der vil bage pizzaer af høj kvalitet i lokalerne, hvor Ti Trin Ned også har haft hjemme.

Fredericia: Inden for kort tid skal der åbne et nyt pizzeria i kælderen i Norgesgade 3, hvor Pizza Propria indtil for nylig holdt til. Det er planen ifølge udlejer Jesper Bendix Sørensen, der ejer ejendommen sammen med Klaus Bruun Kristensen.

- Der står et superlækkert pizzeria med alt. Det skal vi have givet videre til en anden, fastslår Jesper Bendix Sørensen.

Hvem det bliver er endnu ikke ikke på plads. Pizza Propias lukning er stadig så ny for udlejeren, at han endnu ikke har fundet en ny lejer. Det skal også være den helt rigtige, siger han. Men det skal være snart.

Annonce

Overtog efter Ti Trin Ned

- Der er en god december måned at få med. Der er mere omsætning i december end i januar, for der er julefrokoster, og folk går mere ud end normalvis, fortæller han.

Håbet er at finde en dygtig pizza-mand, som kan drive pizzeria i lokalerne. Der er blandt andet bygget en stenovn i kælderen på Norgesgade.

- Jeg håber, jeg kan finde en, der kan lave pizzaer i den høje ende af skalaen, siger Jesper Bendix Sørensen.

Pizza Propria overtog lokalerne efter Michelin-restauranten Ti Trin Ned, som i begyndelsen af 2019 flyttede i nye lokaler i Kanalbyen. Pizza Proprias specialitet er at lave italienske pizzaer fra bunden, der bliver bagt i en specialbygget brændefyret stenovn. Pizza Propria har i tre år drevet en lignende spisested i Aarhus. Udvidelsen i Fredericia var ejernes første.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Annonce