x
Annonce
Vejle

Udsat igen igen: Havnen holder på rapport i flere dage

Adgangen til den meget omtalte medarbejderrapport fra Vejle Havn er stadig spærret. Nu er udleveringen udskudt igen igen. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Vejle Havn må endnu en gang udskyde offentliggørelsen af den allerede lækkede medarbejderrapport. Fodfejl betyder, at havnens ansatte skal have længere frist til at kommentere den

Vejle: Historien om den meget omtalte medarbejderrapport fra Vejle Havn vil ingen ende tage.

I snart to år har Vejle Amts Folkeblad og andre ventet på, at Vejle Havn skulle udlevere medarbejderrapporten, og mandag i sidste uge besluttede havnebestyrelsen langt om længe at udlevere den efter pres fra Folketingets Ombudsmand.

Men udleveringen bremsede en advokat til en af de ansatte, der ville have lov at sende sine bemærkninger, inden hele eller dele af rapporten frigives.

Advokaten havde frist til mandag, men endnu engang udsætter Vejle Havns offentliggørelsen af den allerede lækkede rapport.

"Da vi er blevet opmærksomme på, at sagen ikke er fuldt oplyst til de enkelte medarbejdere, har vi set os nødsaget til at forlænge fristen til torsdag den 14. september 2017, kl. 12. Derefter vil rapporten blive sendt."

Sådan skriver Vejle Havn i en mail til redaktionen mandag eftermiddag.

Annonce

Høring er et krav

Den omtalte frist er den uge, som nu er gået. En uges høring, hvor medarbejderne har fået mulighed for at kommentere den rapport, havnebestyrelsen indtil ombudsmandens afgørelse betragtede som et internt dokument.

Da den nu skal offentliggøres, er det et krav - jævnfør forvaltningslovens paragraf 21 - at sagens parter bliver hørt.

Mindst en repræsentant for havnens medarbejdere har valgt at benytte sig af den mulighed, og tilsyneladende har havnen begået en fodfejl, så fristen nu er udvidet og rapporten igen igen ikke kan udleveres.

Det har ikke været muligt at få Vejle Havn eller Vejle Kommune til at uddybe, hvorfor fristen skal forlænges.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

Derfor startede Pers børnehjemsliv en juleaften: Hans forældre lå i druk, og plejefamilien var intet værd

Annonce