Annonce
Kultur

Udvalg besøger hypet skovtårn

Camp Adventure Tårnet er 45 meter højt og er dermed Sjællands højest tilgængelige punkt. PR-fotos: Camp Adventure / Rasmus Hjortshøj
Udvalget for lokalsamfund og nærdemokrati skal på studietur til Danmark i denne uge.

Vejle: Camønoen, autocampturisme og udsigtspunkter.

Det står blandt andet på programmet, når udvalget for lokalsamfund og nærdemokrati tager på studietur i Danmark fra den 7. august til 8. august.

Målet er at søge inspiration og viden til, hvordan landsbyer, nærdemokrati og lokalområder kan udvikle sig. Det fortæller Thyge Havgaard Bjerring (V), formand for udvalget.

- Vi vil gerne lære af andre kommuner af, hvad de gør for at faciltiere nærdemokrati for at få idéer til, hvad vi kan gøre anderledes her i kommunen. Vi er for eksempel ved at undersøge muligheder for udsigtspunkter i Vejle Ådal, og her er det især vigtigt, at de udsigtspunkter passer ind i det omkringliggende miljø, siger Thyge Havgaard Bjerring.

Udvalget skal blandt andet besøge tårnet, der rager op over skov, i Camp Adventure nær Faxe. Derudover vil udvalget besøge Middelfart for at blive klogere på turister, som rejser i autocampere. Udvalget skal også til Møn, som nyder succes af sin vandrerute Camønoen opkaldt efter pilgrimsruten Caminoen.

Prisen for studieturen for de 13 deltagere, der tæller udvalget og stabsfolk, er 44.000 kroner, oplyser Vejle Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Sport

Bevægende hilsner til Christian Eriksen - den tyske EM-trup i samlet opstilling foran tv-billede af Eriksen

Annonce