Annonce
Trekantområdet

Udvalg skal se på regional udvikling i større helhed

Søren Rasmussen (DF) siger, at han glæder sig til arbejdet med regional udvikling. Arkivfoto: Christian Juul Mikkelsen

Viceborgmester Søren Rasmussen skal lede udvalg med fokus på regionens udvikling. Han lover bredt samarbejde.

Kolding: Regions- og byrådsmedlem i Kolding, Søren Rasmussen (DF), skal være formand for udvalget for regional udvikling. Regionsrådet har besluttet, at udvalget for regional udvikling skal være et af ni stående udvalg.

Udvalget skal beskæftige sig med helhedsperspektivet i regional udvikling - bl.a. den regionale vækst- og udviklingsstrategi, regionalpolitiske problemstillinger i et planperspektiv, udviklings- og levevilkår, vidensopbygning, kultur, klima, bæredygtighed, infrastruktur, kollektiv trafik, større byers betydning for væksten, internationalt og det dansk-tyske samarbejde.

Annonce

Vi vil samarbejde

- Jeg vil bestræbe mig meget på at sikre et bredt samarbejde, både politisk men sandelig også med de mange samarbejdspartnere og borgerne i Region Syddanmark, siger Søren Rasmussen i en pressemeddelelse.

- Jeg mener, vi skal styrke de tre Unesco verdensarvssteder, vi har i vores region, og hjælpe med til, at Nyborg Slot også kommer på listen. Vi skal medvirke til en historisk og opsigtsvækkende fejring af genforeningsjubilæet i 2020 og styrke den kollektive trafik - også over grænsen og rigtig meget andet af største vigtighed.

Udvalget består af følgende medlemmer: Søren Rasmussen (DF), formand. Preben Jensen (V), næstformand. Preben Friis-Hauge (V). Kurt Jensen (V). Carsten Sørensen (DF). Karsten Uno Petersen (S). Poul Andersen (S). Karsten Fogde (SF). Vicky Lorenzen (SF). Preben Jensen er desuden udnævnt til særlig repræsentant for styrkelse af det dansk-tysk samarbejde. /exp

Annonce
Forsiden netop nu
VB

Montiels lynscoring sendte VB på sejrskurs

Annonce