Annonce
Hedensted

Udvalgsformand: Den sag skal vi se på

Formand for plan- og miljøudvalget i Horsens Kommune, Martin Ravn, mener, der er grund til at se på flextur til og fra sygehuset. Arkivfoto: Morten Pape

Formand for plan- og miljøudvalget i Horsens Kommune, Martin Ravn (V), mener, der er grund til at se på taksterne for flextur til og fra sygehuset.

Horsens: - Det lyder som en sag,vi skal have kigget på.

Det er kommentaren fra formand for plan- og miljøudvalget i Horsens Kommune, Martin Ravn (V), da han hører om Else Nielsen fra Hedensted, der oplever stor forskel i betalingen for en flextur.

Skal hun med flextur fra Hedensted til Vejle Sygehus, koster det hende 65 kr., men skal hun fra Hedensted til Horsens Sygehus, koster det hende 227 kr., selvom afstanden er næsten den samme.

- Vi har faktisk tænkt os at kigge på hele den offentlige trafik og nytænke den. Hvis der ligger sådan en sag, så kunne jeg sagtens forestille mig, at det var en af de ting, vi vil have fokus på. Der kan være specielle områder, som er tyndt besat, hvor det vil give mere mening med en flextur end en bybus, og i den forbindelse vil det være oplagt at kigge på borgeren fra Hedensteds problematik, siger Martin Ravn.

Som Venstre-mand synes han i øvrigt, at det lyder mærkeligt, at der skal være sådan en forskel.

- I mine øre giver det ikke mening. Det lyder grotesk, at man vil sætte gangbesværede af på Vitus Berings Plads, for at de kan tage en bus ud til sygehuset. For mig personligt lyder det, som om hun har en pointe. Der burde ikke være forskel på at komme til Horsens og Vejle sygehuse, siger Martin Ravn.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce