Annonce
Læserbrev

Udvalgsformand i replik: Andre kører også efter vederlagsfri fysioterapi

Det er samarbejdsudvalgets håb, at der senest om et år igen er mulighed for at tilbyde ridefysioterapi i området øst for motorvejen i Vejle Kommune.

Læserbrev: Mona Rubinke Hansen skriver i et debatindlæg 24. oktober, at hun føler sig svigtet af Region Syddanmark, fordi hun ikke længere kan få vederlagsfri ridefysioterapi i sit nærområde, Børkop.

Mona Rubinke Hansen og de andre borgere, der hidtil har fået gratis ridefysioterapi på ridecenteret Snuromgaard i Børkop, skal fremover køre til et andet sted, for eksempel til Middelfart, Egtved, Jelling eller Vamdrup for at få gratis ridefysioterapi.

I Region Syddanmark er der i lige nu 21 ridefysioterapeuter fordelt over hele regionen.

Mange borgere, der får gratis ridefysioterapi, er derfor vant til at køre efter det meget specialiserede tilbud, det er.

Nogle må køre længere end andre, og sådan må det nødvendigvis være i en region, der er så geografisk stor som vores.

Det er et enigt samarbejdsudvalg med repræsentanter fra Danske Fysioterapeuter, kommuner og Region Syddanmark, der har tildelt den nystartede ridefysioterapeut et ydernummer, hvor et af kravene var, at hun skulle praktisere øst for motorvejen i Vejle Kommune.

Ridefysioterapeuten har imidlertid ikke kunnet finde et sted i området øst for motorvejen i Vejle Kommune, hvor hun kunne drive sin virksomhed, og derfor har samarbejdsudvalget givet hende dispensation til midlertidigt at kunne praktisere i Middelfart, så patienterne ikke skal vente yderligere.

Det er samarbejdsudvalgets håb, at der senest om et år igen er mulighed for at tilbyde ridefysioterapi i området øst for motorvejen i Vejle Kommune.

Jeg håber, at både Mona Rubinke Hansen og de øvrige borgere, der indtil nu har været tilknyttet Snuromgaard, har lyst til at give de andre velkvalificerede ridefysioterapeuter, der er i regionen, en chance - også selv om det måtte føre til længere transport.

Annonce
Bo Libergren. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce