Annonce
Børkop

Ugens nedslag: Julen vandres i møde

Børkop Vandmølle er stedet, hvor julevandringen starter. Arkivfoto: Torben Glyum
Søndag 15. december er der julevandring med start ved Danmarks smukkeste vandmølle. Alle er velkomne. Og dog.
Annonce

Børkop: Julen står jo for døren, og der bydes på en julevandretur. Hvad er det for en størrelse?

- Det er helt konkret en tur på seks kilometer, som finder sted i den mørke stund på søndag. Her kan man mødes i flok og bevæge sig ud på en tur med start ved Børkop Vandmølle.

Men der er start klokken 19, så der er det da godt mørkt.

- Ja, solen går ned cirka 16.45, så jo, det vil have været mørkt en del timer, når turen starter. Men det er en del af charmen. Alle skal helst have en lygte med. Pandelygte, lommelygte den slags. Og så lyser man ellers ruten op på den måde.

Hvem henvender turen sig til?

- Alle er som sådan velkomne. I hvert fald alle voksne. Men dels tager turen ikke hensyn til gangbesværede, og derudover er børn og hunde ikke velkomne på turen. Det er en tur for voksne.

Hvad kommer til at ske? Er det bare at vandre?

- Nej, der vil være et stop undervejs, hvor man nyder sin medbragte kaffe, og desuden går man også rundt om et juletræ, som man møder på turen. Her synges en sang eller to. Desuden er man da velkomne til at tage en nissehue på.

Ellers noget man lige skal holde sig for øje?

- Ja, det er Walk Børkop, som arrangerer, og der er fri entré. Man tilmelder sig på Facebook,, søg under Børkop Walk, og derefter skal man bare møde op lidt i klokken 19 ved Børkop Vandmølle. På søndag. Uden hund og børn. Men helst med en lygte. Hvis vejret viser sig fra den mest våde side, bliver arrangementet aflyst. Det kan man følge med. Ligeledes på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Betina og Malene: Helt ok, at politiet holder ekstra øje med Albuen

Annonce