Annonce
Vejle

Ugens Vejlenser: - Husk at pleje dit netværk

Det var erfaringer fra arbejdet med udsatte borgere, der gav Karsten vester ideen til RelationsNetværket. Foto: Yilmaz Polat

Det er ønsket om at skabe relationer mellem mennesker, der driver Ugens Vejlenser.

Annonce

Vejle: Ugens Vejlenser har siden 2014 drevet RelationsNetværket, som i dag tæller 140 private og offentlige virksomheder, der bruger netværket til at finde og dele blandt andet viden og erfaringer.

- Jeg har altid været meget optaget af at arbejde i netværk, for jeg mener, at det er relationerne mellem mennesker, der gør forskellen, fortæller Karsten Vester.

Han tilføjer, at han for alvor fik øjnene op for vigtigheden af relationer, da han for år tilbage var ansat i det offentlige og arbejdede med udsatte borgere.

- Her fandt jeg for alvor ud af, at relationer og netværk er vanvittigt vigtige. Det er netværket, der kan hjælpe dig op, kan hjælpe dig i gang eller i arbejde. Jeg så samtidig, at den erfaring var der mange af de borgere, jeg var i kontakt med, der opdagede for sent, og som konsekvens af det havde de ikke holdt deres netværk vedlige. Det gav mig idéen til at arbejde med at skabe netværk mellem mennesker og mellem mennesker og virksomheder, fortæller Karsten Vester.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Sprit, skift ofte og pas på tvivlsomme kopier: Apotekeren giver gode råd om mundbind

Danmark

Fundings analyse: Læg mærke til disse tre ting ved Messerschmidts forfremmelse

Annonce