Annonce
forside

Uheld på motorvej skabte trafikkaos i Vejle i myldretiden

På et tidspunkt strakte køen sig helt fra Skærup og frem til broen. Arkivfoto

Bilisterne holdt i timelange køer mandag eftermiddag på mange veje og omkring Vejle. Et uheld på broen fik trafikanterne til at søge alternative ruter for at komme fri af køerne, og det spredte trafikkaos'et til mange småveje i byen.

Vejle: Trafikken brød totalt sammen i Vejle By mandag eftermiddag. Årsagen var, at en lastvognschauffør overså en skiltevogn på Vejlefjordbroen.

Sydøstjyllands Politi ankom kort efter anmeldelsen klokken 13.35 til stedet sammen med diverse andre redningstjenester.

Politikommissær Rune Rehnberg oplyser tirsdag morgen, at en lastvogn med sættevogn var på vej mod nord på Vejlefjordbroen, da dens 53 årige chauffør overså en skiltevogn, der holdt i første vognbane. Skiltevognens 36 årige fører havde sat tavle og udrykningsblink til.

Ved sammenstødet kom lastvognen til at holde på skrå og spærre første og andet spor af motorvejen, mens tavlevognen røg over i tredje spor, så trafikken standsede. Der skete ikke personskade.

På et tidspunkt strakte køen på motorvejen sig helt fra Skærup og frem til broen. To spor blev efter et par timer farbare. Men følgerne i og omkring Vejle by var en total tilsanding af mange af de alternative ruter, bilisterne forsøger at redde sig gennem Vejle med. Både på Fredericiavej, Koldingvej, Ribevej og motortrafikvejen til Billund stod trafikken stille. På motortrafikvejen til Billund var der kø næsten helt ud til Skibet.

- Det er svært at undgå, at trafikken går i stå, når uheldet sker så tæt på byen. Vi dirigerer trafikken af motorvejen og ned gennem byen for, at man ikke skal holde i kø på motorvejen. Det havde været noget andet, hvis det var sket længere ude, eksempelvis i Hornstrup. Så vil de, der kender trekantområdet forsøge i tide at finde alternative ruter, så de kommer uden om Vejle, siger Rune Rehnberg.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Vejle For abonnenter

Ægtepar vendte landlivet ryggen og flyttede i båd: - Vi har jo skudt papegøjen

Annonce