Annonce
Kultur

Ukuelig ildsjæl får pris og økonomisk belønning: Lars gør en forskel

Prisvinderen Lars Morell blev i den grad overrasket, da han pludselig kunne se familiemedlemmer og repræsentanter fra Vejle Idrætsråd nærme sig. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Lars Morell fra Give Fremad og Give Badmintonklub blev torsdag overrasket med Vejle Idrætsråds "Du gør en forskel"-pris.

Give: Han troede, at han skulle hjælpe med at flytte en ordentlig badmintonbolde, men i stedet blev han overrasket med en pris og en check.

Nogenlunde sådan kan Lars Morells torsdag eftermiddag opsummeres, da idrætsråd og bestyrelseskollegaer fra både badminton- og fodboldklubben tog ham på sengen, da de pludselig kiggede frem fra deres skjul.

Den energiske og flittige foreningsmand, der er formand for Give Fremad og menigt bestyrelsesmedlem i Give Badmintonklub, fik her overrakt Vejle Idrætsråds "Du gør en forskel"-prisen, der blev uddelt for 14. gang.

Det var formanden for Give Badmintonklub, Kasper Lund-Brøchner, der havde indstillet Lars Morell til prisen.

- Der er ikke mange, der kan gøre det, du gør. Ikke alene i kraft af de timer, du lægger i det, men også når du sætter dig noget for, så får du det gjort. Vi håber, at du fortsætter rigtig mange år endnu, og bevarer din gejst både i bestyrelserne og på træningsbanen, lød det fra Kasper Lund-Brøchner.

Normalt finder uddelingen af prisen sted i forbindelse den årlige Sportsgalla, men på grund af corona var Vejle Musikteaters store scene byttet ud med parkeringspladsen foran Søndermarkshallen i Give. Lige netop det generede ikke prismodtageren , der ikke lægger skjul på, at han føler sig bedre tilpas på halvgulvet som badmintontræner end foran kameraer og med en check i hånden.


Der er ikke mange, der kan gøre det, du gør. Ikke alene i kraft af de timer, du lægger i det, men også når du sætter dig noget for, så får du det gjort.

Kasper Lund-Brøchner. formand Give Badmintonklub om Lars Morell


Annonce

- Det, jeg lever for

Prisen blev overrakt af to repræsentanterne fra Vejle Idrætsråd i skikkelse af Anne Juul og Ole Holmgaard.

- Fornemmelsen er, at du involverer dig i mange ting, og du har et bredt netværk. Din entusiasme og din begejstring skinner i gennem, sagde Anne Juul.

Tiden på træningsbanen med både egne børn og andre unge, er det, der får Lars Morell til at engagerer sig i idrætsforeningerne.

- Det at være frivillig er at nyde alle timerne med mine unger og alle de børn, jeg træner. Det er det, der er målet, samtidig med at de skal have noget ordentlig træning under nogle gode rammer. At være på gulvet og se de unges udvikling, det er det, jeg lever for, siger han.

Lars Morell har været en del af bestyrelsen i Give Fremad i otte år og i badmintonbestyrelsen i tre år. Foruden de poster har han førhen siddet i bestyrelsen for HK Give Fremad.

Med prisen følger 5000 kroner.

Prisen blev overrakt af to repræsentanterne fra Vejle Idrætsråd i skikkelse af Anne Juul og Ole Holmgaard. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

NPV afviser kritikken af Gammelhavn: 'Det bliver en moderne og bæredygtig by for alle aldre'

Egtved

Gourmetrestaurant glæder sig over genåbning: Men en vandskade forsinker det hele to uger

Annonce