Annonce
Navne

Ulla Sparre siger farvel til VBI-park: Direktøren har fået nyt job

Ulla Sparre tiltrådte som direktør i VBI-park i 2012, men nu har hun fået nyt job. Arkivfoto
Annonce

Horsens: Direktøren for Vitus Bering Innovation Park i Horsens, Ulla Sparre, har fået nyt job.

Fra 1. januar 2020 skal hun stå i spidsen for Den Danske Vandklynge og fratræder samtidigt posten som direktør i innovationsparken, oplyser formanden for husets bestyrelse, Kirsten Bundgaard.

- Ulla Sparre har i seks år været direktør for Vitus Bering Innovation Park og har sammen med teamet været med til at skabe det unikke innovations- og iværksættermiljø, der i dag kendertegner parken. Vi vil fra bestyrelsen takke for indsatsen og ønsker Ulla god vind med den ny opgave, siger hun i en pressemeddelelse.

Der er endnu ikke ansat en afløser for Ulla Sparre til direktørposten.

- Vi arbejder i bestyrelsen videre med udviklingen af parkens innovative miljø, herunder den fremadrettede organisering og flytning til Innovationshuset på den ny campusgrund i 2021, lyder det fra formanden.

Den afgående direktør, Ulla Sparre, takker i pressemeddelelsen teamet i parken, bebeoerne og samarbejdspartnere for seks fantastiske år omkring innovation og iværksætteri i Horsens.

- Vitus Bering Innovation Park er et hjertebarn for mig, så selvom jeg ser frem til den ny stilling, bliver det med vemod at sige farvel.

- Men samtidig er timingen god, for at en ny leder sammen med teamet kan arbejde frem mod det nye miljø i Innovationshuset på campusgrunden, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Annonce