Annonce
Billund

Ulrich Kristensen forlader Billund Byråd

Ulrich Kristensen forlader Billund Byråd. Arkivfoto

Radikale Venstres spidskandidat har fået nyt job og forlader Billund Byråd. Daisy Nykjær-Andersen er klar som suppleant, og Mads Helbo overtager rollen som partiets gruppeformand.

Billund: Radikale Venstres spidskandidat har fået nyt job og forlader Billund Byråd. Daisy Nykjær-Andersen er klar som suppleant, og Mads Helbo overtager rollen som partiets gruppeformand.

- På byrådsmødet d. 28. august har jeg anmodet om at få et punkt på dagsordenen omkring udtrædelse af kommunalbestyrelsen per ultimo august. Jeg har fået tilbudt nogle nye job muligheder på mit nuværende arbejde, som kræver min fulde opmærksom inden for "almindelig" arbejdstid. Dette er derfor ikke længere foreneligt med erhvervet som kommunalpolitiker, da min tilgang til denne tillidspost er høj og aktiv mødedeltagelse.

- Tak for fem meget lærerige år i lokalpolitik, som har givet meget stor indsigt i den offentlig sektor. Lært mig meget om ikke mindst kommunikation og samarbejde. Klar over, at jeg nok skuffer nogle vælgere ved denne udtrædelse, men jeg kan ikke fortsætte af to spor samtidig med, at jeg har en familie, som jeg også skylder nogle timer, lyder det i en pressemeddelelse.

Det er med stor ydmyghed, at jeg overtager ansvaret for at bære Ulrichs radikale mandat videre i Billund Byråd.

Daisy Nykjær-Andersen

RV beklager

Hans Jørgen Skriver, formand for Radikale Venstre i Billund Kommune, beklager Ulrich Kristensens valg:

- Vi beklager, at Ulrich Kristensen er nødt til at fravælge sit politiske arbejde i byrådet i Billund, men har stor forståelse for, at hans fremtidige job ikke vil være foreneligt med at fortsætte som byrådsmedlem. Men vi skylder ham en stor tak for den enestående indsats, som han har ydet som radikalt byrådsmedlem. Vi vil fremover gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at alle dem, der har stemt på Ulrich og på Radikale Venstre også i fremtiden vil føle sig repræsenteret i byrådet i Billund Kommune.

Annonce

Mads og Daisy er klar

Mads Helbo overtager rollen som partiets gruppeformand.

- Hos Radikale er man bevidste om, at vælgerne gav Ulrich Kristensen et stærkt politisk mandat ved kommunalvalget i november. Vælgernes stærke mandat forpligter også fremadrettet, selvom Ulrich udtræder af byrådet, siger han.

Daisy Nykjær-Andersen er klar til at træde til:

- Det er med stor ydmyghed, at jeg med den største naturlighed overtager ansvaret for at bære Ulrichs radikale mandat videre i Billund Byråd. Ligeledes er det muligheden for at træde den politiske dannelsesrejse som folketingskandidat med en ny tyngde, lyder det i pressemeddelelsen.

Annonce
VEJLE For abonnenter

Heidis bryllupsgave var en rød knallert: Mød sko-sælgeren, der elsker at få Vejle til at 'smage dansk'

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Så faldt hammeren: Ekskluderede medlemmer af Vejle Motorbådklub har fået deres dom - 'nu er de værste smidt ud'

Vejle For abonnenter

Personalemangel får restauratør til at trække stikket og koncentrere sig om sin restaurant i Vejle: 'Vi er tvunget til at stjæle folk fra hinanden'

Alarm 112

Polske nummerplader sporløst forsvundet: 'Det er nok ikke den bedste idé, hvis man vil begå indbrud'

Alarm 112

Hvad sker der for cykelbjerget? Hvis du har mistet din cykel, er det nok en god idé at runde rasteplads

Vejle Boldklub

Inden VB's nøglekamp mod Viborg: Så tæt er anføreren på comeback

Vejle For abonnenter

VB'eren Kim Elgaard blev snydt, så vandet drev, og måtte flygte fra Maldiverne midt om natten: Nu er han efterskolelærer og vil udbrede nyt boldspil

Alarm 112

Indbrud på Daltoften: Hus gennemrodet og flere genstande stjålet

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Så er det en kendsgerning: Skole har købt naboskolen af splittet Vejle Byråd - fremtrædende socialdemokrat blev sendt uden for døren

Kultur For abonnenter

TV-klumme: Ud med taberne - vi gider dem ikke på tv

Erhverv For abonnenter

Snavs i kølere og beskidt gulv: SuperBrugsen indkasserer sur smiley og bøde

Erhverv For abonnenter

Hva' siger manden, Misse? To kvinder har forladt deres chefstillinger i stor kæde - nu vil de bygge deres egne forretninger op

Erhverv

Give-familien vandt igen titlen som Årets Købmand: Nu hedder halvdelen af prismodtagerne Eskildsen til efternavn

Annonce