x
Annonce
Erhverv

Ulvedal Ost har tilbagekaldt to slags oste

John Skovdall Mathiasen er ærgerlig over, at der er kommet forkerte labels på to forskellige oste, der var på vej til Meny-butikker landet over. Ulvedal Ost nåede dog at tilbagekalde langt størstedelen, inden de overhovedet nåede frem til butikkerne. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Ulvedal Ost opdagede torsdag, at der var sat forkerte labels to på slags oste, der var på vej til Meny-butikker i hele landet.

Egtved: Det var en ærgerlig indehaver af Ulvedal Ost i Egtved, John Skovdall Mathiasen, der torsdag måtte tilbagekalde to slags oste, der var på vej til Meny-butikker i hele landet.

- Der er desværre kommet en forkert ingrediens-label på bagsiden af ostene. Den slags må ikke ske, men det er altså sket alligevel i det her tilfælde, fortæller han og understreger:

- Selve ostene er, som de skal være. Der er ikke noget som helst sundhedsskadeligt eller andet i vejen med dem.

Annonce

Der er desværre kommet en forkert label, hvor ingredienserne i osten står, på bagsiden af ostene. Selve ostene er, som de skal være.

John Skovdall Mathiasen, indehaver af Ulvedal Ost

Fejl hurtigt opdaget

De to oste, Gouda 48+ Grøn Pesto og Irsk Cheddar Porter, var endnu ikke noget ud i butikkerne til forbrugerne, før fejlen blev opdaget.

- Ostene skulle indgå i en kampagne, der starter i butikkerne i dag, fredag. Langt de fleste, nok omkring 99 procent, har vi nået at stoppe, inden de overhovedet nåede frem til butikkerne. Men da vi ikke kan garantere med 200 procents sikkerhed, at der ikke kan være en enkelt butik, der har nået at lægge dem ud på hylderne, var vi nødt til at lave en tilbagetrækning, siger John Skovdall Mathiasen.

Ulvedal Ost har desuden været i kontakt med samtlige Meny-butikker for at sikre sig, at de er orienteret om, at de måske kan have modtaget oste med forkerte labels.

Nye partier med rigtige labels er allerede blevet leveret til butikkerne, så den planlagte Meny-kampagne kan fortsætte som planlagt, oplyser han.

Hvad med ostene

Hvor mange oste det præcis drejer sig om, har John Skovdall Mathiasen ikke overblik over på nuværende tidspunkt.

- Men det er ikke ret mange, siger han.

Hvad der nu skal ske med til tilbagekaldte oste, skal han også først nu til at finde ud af.

- Det er gået meget stærkt med at få stoppet leverancerne til butikkerne, så det har vi ikke taget stilling til endnu, lyder det fra indehaveren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Når Danmark står sammen hver for sig

Annonce